Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Zeralda, może po prostu nie czaisz o co chodzi???

Rozumiem, że człowiek, który korzysta z darów natury i któremu jej dobro powinno leżeć na sercu, nazywający działania zmierzające do poprawienia jej stanu mianem "zielonego szamba" jest delikatnie mówiąc, mało rozgarnięty...

P.S. Próbowałem wielokrotnie załatwić coś z Tauronem i takie zdjęcie mnie zupełnie nie dziwi, a tym bardziej nie śmieszy ...

Sent from my Armor 8 using Tapatalk

Edytowane przez zeralda

Rozumiem, że człowiek, który korzysta z darów natury i któremu jej dobro powinno leżeć na sercu, nazywający działania zmierzające do poprawienia jej stanu mianem "zielonego szamba" jest delikatnie mówiąc, mało rozgarnięty...

P.S. Próbowałem wielokrotnie załatwić coś z Tauronem i takie zdjęcie mnie zupełnie nie dziwi, a tym bardziej nie śmieszy ...

Sent from my Armor 8 using Tapatalk

Oczywiście że dobro natury leży mi na sercu z tym że ja jako człowiek rozgarnięty dostrzegam absurdy które od jakiegoś czasu w związku z tzw ekologią nas atakują. Wręcz obserwuję powstawanie tzw zielonej religii i oczywiście wyznawcy tej zielonej religii nie dostrzegą absurdów które są tworzone w coraz większej ilości.

• Like 4

Siedzi Andrzej na kanapie, a obok niego jego jamnik.

W telewizji leci transmisja z wyścigi chartów. Nagle jamnik mówi do Andrzeja:

- Ej Andrzej, wystaw mnie do tego wyścigu.

Andrzej patrzy zszokowany na jamnika i mówi:

- Jamnik?! Jamnik, ty mówisz? Ale jak?!

- Nie pierdol Andrzej, tylko wystaw mnie do wyścigu.

No to Andrzej pomyślał sobie, że skoro ma gadającego jamnika, to musi tak zrobić. Sprzedał samochód, wziął kredyt, postawił w zastaw dom, wszystko na jedną kartę i wystawił jamnika do wyścigu chartów.

Nadszedł dzień wyścigu. Psy ruszają.

Jamnik biegnie biegnie i upada. Znowu biegnie, biegnie i upada. Andrzej spanikowany podbiega do jamnika i pyta:

- Jamnik?! Jamnik, co się dzieje?!

- Nie wiem Andrzej. Nie wiem.

Edytowane przez mepps
  • Like 2