BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Wręcz anielska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Piękna ryba Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu TapatalkaGdzie ta ryba???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 (edytowane) Gdybym był nieokrzesanym chamem, to napisał bym Ci ...w dopie! Edytowane 2 Stycznia 2022 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 2 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2022 Gdzie ta ryba[emoji2957]Przed bobrem Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 Służby w akcji https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1304409073315889 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 No akurat żadnego błędu tam nie widzę i nawet weterynarza nie zastrzelili przy okazji, jak to nasi potrafią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/konger-paladin-steel-arm-244-7-28g-CID767-IDNesY4.htmlPrzelotki drosze od wedki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 https://www.wiocha.pl/1703035,Prawdziwy-pasjonat 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Rozmawia dwóch kolegów:- Moja kobieta mi nie odpowiada.- Szczęściarz, moja nawija niepytana. <...>Lekarz do pacjenta:- Wyniki się potwierdziły. Jest pan bezpłodny.- O rety, jak ja się teraz wytłumaczę żonie, że nasze dzieci nie są moje! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Idzie żółw bez skorupy.- Co się stało? - pytają koledzy.- Wyprowadziłem się z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Co do drugie twojego dowcipu Krzysztofie niby dowcipu który był a był na faktach, to o nich się nie pisze, nie mówi.. Nie wolno o nich mówić, pisać i czytać przede wszystkim dlatego że coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jacy to są złodzieje. Twój dowcip jak i wypowiedź tego gnoja na fakcie jak się pojawił w necie tak szybko zniknął Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Sławomir 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Kto to może być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) Co do drugie twojego dowcipu Krzysztofie niby dowcipu który był a był na faktach, to o nich się nie pisze, nie mówi.. Nie wolno o nich mówić, pisać i czytać przede wszystkim dlatego że coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jacy to są złodzieje. Twój dowcip jak i wypowiedź tego gnoja na fakcie jak się pojawił w necie tak szybko zniknąłniestety i tutaj jest śmieszna cenzura i kasuje się dowcipy dostępne w całej sieci ,które można ściągać i posyłać dalej ale tutaj to zabronione .Myślę że ktoś jest w pewnej prawicowej organizacji zakochany i stara się wybielać ich już i tak sfajdany wizerunek.Zapomniałem ,o Rosji można pisać wszystko. Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 DC.jpg Kto to może być David Copperfield Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 Bingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2022 (edytowane) (....).Myślę że ktoś jest w pewnej prawicowej organizacji zakochany i stara się wybielać ich już i tak sfajdany wizerunek.Cos takiego ! A ja myslałem ze jest dokladnie odwrotnie. Niby że ktoś jest w pewnej liberalnej organizacji zakochany i kasuje coś co moglo by ich sfajdany wizerunek..... Znaczy wszystko jest w porządku ! P.S.: Myśle tez że ogranizacja o ktorej Ty myslisz, Kolego Krzysztofie nie jest wcale prawicowa a wręcz odwrotnie Edytowane 4 Stycznia 2022 przez Marcin Rafalski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 6 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Listy z przeszłości... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Listy z przeszłości.....No i pomylił się tylko co do ilości degeneratów I trochę co do znikania... Edytowane 7 Stycznia 2022 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 No i pomylił się tylko co do ilości degeneratów I trochę co do znikania...Oj tam oj tam...Na pewno w swoich czasach, przez garstkę degeneratów uznawany był za wizjonera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Takich wizjonerów nie brakuje, ale tylko niektórzy trafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 [emoji23][emoji23]Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) Jest proste rozwiązanie, należny założyć watek "Polityka i jej otoczka".Tam można by napierdzielać ile wlezie, a użytkownicy dostający mdłości na jej punkcie, nie będą zmuszeni do wertowania forum z wszelakich utarczek w poszukiwaniu treści, które ich interesują. Edytowane 7 Stycznia 2022 przez fonix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Jest proste rozwiązanie, należny założyć watek "Polityka i jej otoczka".Tam można by napierdzielać ile wlezie, a użytkownicy dostający mdłości na jej punkcie, nie będą zmuszeni do wertowania forum z wszelakich utarczek w poszukiwaniu treści, które ich interesują. Tomku wydaje się,że społeczeństwo i tak jest mocno podzielone i poróżnione ! Czy potrzebujemy tego w miejscu gdzie łączy nas wspólna PASJA ? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi