Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Podawanie pracownikowi wysokości pensji w wartości brutto, jest jak
podawanie długosci członka razem z kręgosłupem.

Obóz harcerski. Noc. Słychać płacz. Wpada do sali drużynowy.
- Co się dzieje?!
- Druh Roman płacze i płacze.
- Czemu?
- Mówi, że zawsze przed snem dostaje czekoladę...
- Ch*j mu du*ę, a nie czekoladę!
- Próbowaliśmy, ale płacze dalej...

• Like 6

Jak wrócę do pracy, to poszukam nagrana, gdzieś powinno być w tefonie, jak ten bot dyskutuje sam ze sobą ????.

Nudziliśmy się jakiś czas temu, to nagrywaliśmy na telefony, i jak dzwonił, to puszczaliśmy do słuchawki, i znowu nagrywaliśmy ????

• Like 1

Ja od razu dany nr telefonu dodaje do czarnej listy i dostaje tylko powiadomienia, że dany nr telefonu próbował się ze mną połączyć. I mam spokój.

W moim mam wyświetlany spam ( nic nie ustawiałem ) i ręcznie odrzucam. Od końca listopada -zerknąłem przed chwilą - mam 33 takich połączeń !

Co ciekawe każdy nr. tel. z którego dzwonią  jest inny. Często jest tak, dzwoni do mnie za chwilę do żony i po chwili do córki - kolejność jest różna telefony mamy u tego samego operatora.  

Edytowane przez M a r a s

Do mnie boty przestały dzwonić, dzwonią żywi naganiacze ze stałym zestawem pytań. Od pewnego czasu już po "dzień dobry nazywam  się i dzwonię z  ..." proszę, żebyśmy od razu przeszli do etapu kiedy pani mnie pyta, czy mieszkam w domu wielorodzinnym, czy w bloku, a ja odpowiadam, że w bloku.

....Właśnie uświadomiłem sobie, że chyba ostatnio dobrze przed świętami taki telefon miałem... :rolleyes:

Nie Wiem czy pamiętacie ale kiedyś te taśmy powszechnie dostępne w sklepach w USA były na prawdę pancerne. Teraz już nie to. Tak ze 30 lata temu jak dostawało się paczki z 

USA oklejone tą taśmą to trzeba było mieć na prawdę ostry nóż aby dobrać się do zawartości. Włókna w tej taśmie były na tyle mocne a zarazem i elastyczne (miękkie) że nóż miał problem.

Nie Wiem czy pamiętacie ale kiedyś te taśmy powszechnie dostępne w sklepach w USA były na prawdę pancerne. Teraz już nie to. Tak ze 30 lata temu jak dostawało się paczki z 

USA oklejone tą taśmą to trzeba było mieć na prawdę ostry nóż aby dobrać się do zawartości. Włókna w tej taśmie były na tyle mocne a zarazem i elastyczne (miękkie) że nóż miał problem.

Masz pewnie na myśli tzw "silver taśme" są mocniejsze i słabsze. To jest taśma aluminiowa.