Salmon63 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 https://youtube.com/shorts/nEVadD_reEM?feature=share 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 11 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2022 Podawanie pracownikowi wysokości pensji w wartości brutto, jest jakpodawanie długosci członka razem z kręgosłupem. Obóz harcerski. Noc. Słychać płacz. Wpada do sali drużynowy.- Co się dzieje?!- Druh Roman płacze i płacze.- Czemu?- Mówi, że zawsze przed snem dostaje czekoladę...- Ch*j mu du*ę, a nie czekoladę!- Próbowaliśmy, ale płacze dalej... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Jak wrócę do pracy, to poszukam nagrana, gdzieś powinno być w tefonie, jak ten bot dyskutuje sam ze sobą ????.Nudziliśmy się jakiś czas temu, to nagrywaliśmy na telefony, i jak dzwonił, to puszczaliśmy do słuchawki, i znowu nagrywaliśmy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Skąd ja ten głos znam... A wystarczy zapytać ,która jest teraz godzina lub jaki mamy dzisiaj dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Q...a ! mam to co drugi dzień! Od jutra jestem ALICJA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Ja od razu dany nr telefonu dodaje do czarnej listy i dostaje tylko powiadomienia, że dany nr telefonu próbował się ze mną połączyć. I mam spokój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Ja od razu dany nr telefonu dodaje do czarnej listy i dostaje tylko powiadomienia, że dany nr telefonu próbował się ze mną połączyć. I mam spokój.W moim mam wyświetlany spam ( nic nie ustawiałem ) i ręcznie odrzucam. Od końca listopada -zerknąłem przed chwilą - mam 33 takich połączeń !Co ciekawe każdy nr. tel. z którego dzwonią jest inny. Często jest tak, dzwoni do mnie za chwilę do żony i po chwili do córki - kolejność jest różna telefony mamy u tego samego operatora. Edytowane 12 Stycznia 2022 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Do mnie boty przestały dzwonić, dzwonią żywi naganiacze ze stałym zestawem pytań. Od pewnego czasu już po "dzień dobry nazywam się i dzwonię z ..." proszę, żebyśmy od razu przeszli do etapu kiedy pani mnie pyta, czy mieszkam w domu wielorodzinnym, czy w bloku, a ja odpowiadam, że w bloku.....Właśnie uświadomiłem sobie, że chyba ostatnio dobrze przed świętami taki telefon miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2022 Tyko blok, albo już mam od 3 miesięcy, albo jestem niepełnoletni, albo od 1 kolejnego miesiąca musze odbyć 24 miesięczna kare pozbawienia wolności. .. każdy z tych sposobów działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 https://www.wiocha.pl/1705374,Zupelnie-jak-w-domu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Na naciagaczy dobrym sposobem jest powiedzenie,że jest się aktualnie w Tajlandii lub Egipcie. Przyslowiowy trzask szybko odkładanej słuchawki bezcenny.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 A ja po przedstawieniu się takiego jegomościa lub takiej jejmości po prostu się rozłączam. I jeszcze nigdy nie zadzwonili po raz drugi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Ja naciagaczy pytam o prywatny numer telefonu w celu oddzwonienia w bardziej przystępnych godzinach. Sami się rozłączają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbosagi Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbosagi Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Taśma lotnicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rando Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Przypomniało mi to a pewnym schemacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zdjęcie z samolotu brazylijskich linii Latam,także rozwiązanie chyba standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bho70 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie Wiem czy pamiętacie ale kiedyś te taśmy powszechnie dostępne w sklepach w USA były na prawdę pancerne. Teraz już nie to. Tak ze 30 lata temu jak dostawało się paczki z USA oklejone tą taśmą to trzeba było mieć na prawdę ostry nóż aby dobrać się do zawartości. Włókna w tej taśmie były na tyle mocne a zarazem i elastyczne (miękkie) że nóż miał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czi Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie Wiem czy pamiętacie ale kiedyś te taśmy powszechnie dostępne w sklepach w USA były na prawdę pancerne. Teraz już nie to. Tak ze 30 lata temu jak dostawało się paczki z USA oklejone tą taśmą to trzeba było mieć na prawdę ostry nóż aby dobrać się do zawartości. Włókna w tej taśmie były na tyle mocne a zarazem i elastyczne (miękkie) że nóż miał problem.Masz pewnie na myśli tzw "silver taśme" są mocniejsze i słabsze. To jest taśma aluminiowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Łakomstwo lub wspólny posiłek może być niebezpieczny..... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi