Krzysztof Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Świeżo osadzony więzień drze się zza krat:– Jestem niewinny! Niewinny!Na to z sąsiedniej celi:– No, to już niedługo, kwiatuszku - jutro prysznic... Pani Kowalska pyta dzieci w klasie:- Jaka część człowieka idzie najpierw do nieba?Zuzia podnosi rękę i mówi:- Myślę, że dusza, bo trzeba mieć czystą duszę, żeby dostać się do nieba.- Bardzo dobrze - mówi pani Kowalska - Rysiu, a ty jak myślisz?- Serce - mówi Rysio - bo trzeba mieć dobre serce, żeby dostać się do nieba.- Naprawdę, świetnie - chwali go pani - A ty Jasiu jak sądzisz?- Stopy.- Dlaczego stopy? - dziwi się pani.- Bo kiedy nakryłem moją mamę i listonosza, jej nogi były w górze, a ona krzyczała: Boże, dochodzę! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Praktycznie [emoji23]Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Podgrzewasz do ilu stopni? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Natłuszczona w rosole nie zamarza zimą. Sprytnie, sprytnie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 To prawda. Dzisiaj miałem niedzielny rosołek ... nieoceniony pod każdym względem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Niedzielny rosołek po sobotnim piciu idealny na niedzielnego kacunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zdjęcie pod kradzione z grup fejsbukowych, tajników nie znam [emoji23] Chociaż taki rosołek człowiek by zjadł [emoji848] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Kiedy byłem dzieckiem co wieczór modliłem się o rower. Potem uświadomiłem sobie, że Bóg nie działa w ten sposób, więc ukradłem rower i modliłem się o przebaczenie. Małpy również zaprzeczają, jakoby minister edukacji pochodził od nich... Maksyma fotografującego niedźwiedzie: "Nie musisz być szybszy od niedźwiedzia, wystarczy, ze będziesz szybszy od swojego asystenta". Chwila nieuwagi i mała, przypadkowa iskranamiętności może się nieoczekiwanie zmienić w ognisko domowe... Dwie dziewczyny na imprezie obserwują pewnego wyjątkowo atrakcyjnego faceta.- Zobacz, jaki ma wspaniały profil – swierdza jedna z rozmarzeniem w głosie.- Faktycznie... – przytakuje druga, realistka – ...ale to mogą też być klucze... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Mały Jasiu budzi się w środku nocy i jest przestraszony. Idzie do pokoju mamy i widzi, że ona stoi nago przed lustrem. Pociera swoje piersi i mruczy:– Chcę mężczyzny, chcę mężczyzny.Skonsternowany Jasiu wraca do swojego pokoju. Następnej nocy dzieje się to samo. Trzeciej nocy Jasiu budzi się, idzie do pokoju mamy, patrzy, a tam z jego mamą leży facet. Prędko biegnie do swojego pokoju, zdejmuje piżamkę, pociera swoją klatkę piersiową i mruczy:– Chcę lowelek, chcę lowelek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 18 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 usłyszane:"mam tyle pieniędzy na koncie, że wystarczy mi do końca życiaa zatem powinienem umrzeć w najbliższy wtorek" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Bóg obiecał mężczyźnie, że będzie mógł znaleźć wierną żonę w każdym zakątku Ziemi.A potem stworzył Ziemię okrągłą i śmiał się, i śmiał, i śmiał… 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Krzysztof, to ostatnie nie jest śmieszne. Teraz jednak rozumiem, dlaczego misjonarze nazywali swoje nowe miejsca zakątkami.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 19 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 Śmiesznie i sprzecznie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 20 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2022 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848]A wy na co chodzicie? [emoji23] Wysłane z mojego RMX3363 przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 [emoji395] LIST OD SYNA DO RODZICÓW: Drodzy rodzice Poszedłem mieszkać z moją dziewczyną. Wiem, że mam zaledwie 14 lat, ale jestem szalenie zakochany! Nie przedstawiłem Jej Wam wcześniej, ponieważ wiem jakie macie uprzedzenia co do wytatuowanych prostytutek, ale się mylicie! Mimo tego że jest o 20 lat starsza, to bardzo mnie kocha, i zaproponowała wspólne zamieszkanie w swojej przyczepie kempingowej. Tam właśnie będziemy wychowywać dziecko którego się spodziewamy. Mamy nadzieję odwiedzić Was pewnego dnia z dziećmi, których chcemy mieć dużo. Nie chodzi tylko o seks! Chcemy dać Ci wiele wnuków właśnie teraz, gdy jej AIDS nie jest jeszcze w bardzo zaawansowanym stadium. Irina zasługuje na to, i na wiele więcej! Otworzyła mi oczy i teraz wiem, że marihuana nie jest taka zła. Uprawiamy ją niedaleko kempingu i sprzedajemy ćpunom w zamian za kokę, dropsy i kwasy. Przesyłamy całusy i pozdrowienia. Wasz zawsze kochący Krzysio. PS: Wszystko jest kłamstwem! Jestem w domu babci Krysi. Chciałem żebyście zrozumieli, że bywają w życiu gorsze rzeczy niż to, że Wasz syn ma w szkole zagrożenia z 6 przedmiotów. Dajcie mi proszę znać kiedy będę mógł bezpiecznie wrócić do domu. [emoji393] ODPOWIEDŹ OJCA:Drogi Krzysiu, Jestem tak zniesmaczony, że w przypływie szaleństwa rozwaliłem młotkiem do mięsa twoje Play Station. Przejechałem też kilka razy moim Jeepem po twoim rowerze i elektrycznej hulajnodze. Spaliłem w kominku firmowe ubrania. Udostępniłem również twoje zdjęcia nago na Instagramie i Facebooku, i zrobiłem kilka fałszywych wpisów, sugerujących że jesteś gejem. PS: To wszystko kłamstwo. Chciałem ci uświadowić że na świecie są gorsze rzeczy niż wpierdol który ci spuszczę jak wrócisz do domu! Z niecierpliwością czekam na ciebie.Tata. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 Fajna zebra https://demotywatory.pl/5113944/Kiedy-idziesz-na-silownie-i-widzisz-tam-cwiczaca-zebre https://demotywatory.pl/5114000/Nie-tylko-u-kotow-przyklad-ten-jest-znany-Ogon-sie-podnosi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 MietekK, powinieneś odwiedzić terapeutę rodzinnego, karanie dzieci w ten sposób nie jest chrześcijańskie.Ps. Z tym terapeutą żartowałem, wystarczy lokalny proboszcz. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 21 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2022 MietekK, powinieneś odwiedzić terapeutę rodzinnego, karanie dzieci w ten sposób nie jest chrześcijańskie.Ps. Z tym terapeutą żartowałem, wystarczy lokalny proboszcz.,,[emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 22 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi