Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dwóch pięcioletnich chłopców sika w toalecie. Jeden mówi:
– Twój nie ma skórki na końcu!
– Byłem obrzezany.
– Co to znaczy?
– To znaczy, że obcięli mi skórkę na jego końcu.
– Ile miałeś lat, jak to zrobili?
– Moja mama mówi, że miałem dwa dni.
– Bolało?
– Czy bolało?! Nie mogłem chodzić przez rok!

• Like 9

WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI !!!

POLICJA w Kielcach , na ul. Piekoszowskiej !!! ZATRZYMAŁA MŁODEGO CZŁOWIEKA Z PLECAKIEM !!!

Dzisiejszego ranka w okolicy Malikowa , pewien młodzieniec wsiadł do autobusu i nerwowym krokiem szedł na jego koniec, wzbudzając swym zachowaniem podejrzenia wśród pasażerów. Po krótkim czasie, w autobusie dało się wyczuć nieznośny i obrzydliwy odór. Wtedy to, jeden z pasażerów powiadomił policję, która w ciągu kilku minut zatrzymała autobus w celu przeszukania młodego człowieka. Gdy poproszono go, o otwarcie plecaka, oczom policjantów, jak również pasażerów, ukazał się zaskakujący i makabryczny widok !!! Młody człowiek nosił w plecaku dwie głowy !!! Po wstępnych oględzinach, policji udało się stwierdzić, że jedna to głowa czosnku, a druga cebuli...!!! Dziękuję za uwagę !!! To dla Twojego dobra, by zachęcić Cię do czytania ... pozdrowienia????????????

Edytowane przez Tom Rob
  • Like 5

...i spokojnie, poszedł się wykąpać w chłodnej wodzie :rolleyes:

Potem jeszcze raz spojrzał na zdjęcie i stwierdził, że to tylko silikonoplatyka a piach zgrzyta w zębach. Z jeszcze większym spokojem nalał do kieliszka Latoura i kupił nowego Exista. I życie znowu stało się piękne...

• Like 15

Klient odwiedzający fabrykę wyrobów z gumy jest oprowadzany przez Menedżera do spraw Marketingowych. Na początku przystanęli przy maszynie produkującej smoczki do butelek dla dzieci. Maszyna wydaje różne sycząco stukoczące dźwięki.
– Kiedy pojawia się syk, roztopiona guma jest wstrzykiwana do formy – tłumaczy sprzedawca – Dźwięk stuku to igła robiąca dziurkę na końcu smoczka.
Dalej przeszli do części fabryki gdzie produkowane są prezerwatywy. I ponownie przystanęli przy maszynie, która wydawała dźwięki: syk, syk, syk, syk, stuk; syk, syk, syk, syk, stuk; itd. co zwróciło uwagę gościa.
– Zaraz, chwileczkę – mówi klient – ja rozumiem czym jest ten: syk, ale co to za stukot, który pojawia się tak często?
– Aaaa… to tak samo jak w maszynie smoczków – odpowiada przewodnik – Ta maszyna robi dziurki w co czwartej prezerwatywie.
– Hmm…. to chyba nie jest zbyt dobre dla prezerwatyw?
– Tak ale jest bardzo dobre dla interesu ze smoczkami.

• Like 6