Krzysztof Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 <...> niezgodne z regulaminem Pewne pismo dla mężczyzn ogłosiło konkurs na najlepszy opis poranka. Pierwsze miejsce zajął autor takiej wypowiedzi:„Wstaję rano, jem śniadanie, biorę prysznic, ubieram się i jadę do domu”Pacjentka dzwoni do swojego lekarza :– Panie doktorze . Kupiłam tę gruszkę od lewatywy i co ja teraz mam z nią zrobić ?– Napełnia ją pani ciepłą wodą i wsadza ją sobie w tyłek a potem….– Oj , dobra , dobra . Jutro zadzwonię . Widzę że pan coś dzisiaj nie w sosie.Przychodzi pijany koleś do dziewczyny…ale ona nie zdążyła się uszykować,więc otwiera owinięta ręcznikiem i mówi:-Proszę, wejdź do salonu,ja idę do łazienki,dokończę się malować,za góra 15 min będę gotowa.Chłopak usiadł na kanapie w salonie i zachciało mu się kupę.Myśli sobie…k%$^wa jaki przypał,ja tu u laski na chacie, kibel zajęty a ja zaraz się zesram.Nagle patrzy a tu na dywanie siedzi pies, myśli…zesram się na dywanie i będzie na psa.I tak zrobił.Wychodzi dziewczyna z łazienki,patrzy i mówi:-K%$*a!!!co to jest????Chłopak na to:-Noooo pies zrobił kupę…Dziewczyna:-K%$^*aa pluszowy!!!!???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Zależy od asortymentu sklepu.Zakup środka do odkażania wewnętrznego w celu zminimalizowania ryzyka zachorowania lub zarażania bliskich. W pewnych okolicznościach może spowodować próbę desperackiego czynu opuszczenia łózka co może narazić na utratę życia. Prawdziwego mężczyznę stać na takie poświęcenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Zenon Kurołapka spod Sanoka wybrał się na polowanie. Przez pomyłkę zabrał papierosy syna. Do śniadania ustrzelił dwie żyrafy, kangura i dwugłowego smoka. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 9 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Żona uradowana wybiega z łazienki:– Zenek, zrzuciłam dwa kilogramy!– Tylko nie zapomnij spuścić wody. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Zastanawiałem się kim jestem. Po przemyśleniach wyszło Słowianin Anarchista ????Ciekawe ilu nas jest ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 REGULAMIN jerkbait.pl - Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl - jerkbait.pl - spinning, baitcasting, flyfishingDać palec... wracamy do ustaleń, dalszego przypominania nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 10 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 (edytowane) https://cdn.wiocha.pl/webps/2/9/29ea2ac64d14bb1b5474e1a184e0796f.webp?s=1644515342 https://cdn.wiocha.pl/webps/6/c/6cea3b1d89029d959d500f2900c75f31.webp?s=1644515828 Edytowane 10 Lutego 2022 przez Sławomir 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Gra 5D, dziewczyna dodaje efekty specjalne i nutke realizmu???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Pachnie dużą rybą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Jak Ci pachnie, to nieświeża. No i nie taka duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) https://www.wiocha.pl/1709698,Za-duze-wymaganiahttps://www.wiocha.pl/1709697,Wyrozumia https://www.wiocha.pl/1709697,Wyrozumialy Edytowane 13 Lutego 2022 przez Sławomir 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Tośmy popływali ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Można, można . Ale gdzie sens. Zdrowie, życie. Jak ktoś mi powie że wędkarz to normalne zwierzę to jebne na kolana i wypije pół litra z gwinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 I ja tak kiedyś przez lód na pontonie się przeciskalem. Ale łopatki od silnika poszczerbione..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Można, można . Ale gdzie sens. Zdrowie, życie. Jak ktoś mi powie że wędkarz to normalne zwierzę to jebne na kolana i wypije pół litra z gwintaDajesz ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 I ja tak kiedyś przez lód na pontonie się przeciskalem. Ale łopatki od silnika poszczerbione.....Lód był cienki. Ponton wręcz wjeżdżał na niego i łamał go, wiaterek zrobił swoje a my mogliśmy łowić. Dno pontonu po tym pływaniu nie ma ani jednej najmniejszej ryski. Wszystko w ramach zdrowego rozsądku. Przygoda zacna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Trochę nie na temat, bo o łodzi, ale kiedyś z portu w NL wypływałem po lodzie grubym na palec. Woda miała nawet poniżej 1,5 st. C, noc była bezchmurna, mroźna i bezwietrzna. Jak woda stanęła, to natychmiast skuła się lodem, który bardzo szybko przyrósł. Za to koledzy za nami wypływali w naszym kilwaterze pontonem, po konkretnych taflach I też przeżyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) To dziwny ten lód w NL, u mnie na marinie straż wypływała ribem po cienkim lodzie i rib poszedł w piz... na całym jednym boku. Nie polecam wypływać więcej w NL po skręcie, bo jak się za dużo wypali to się takie rzeczy dzieją, że się fizjologom nie śniło. ???????????? Edytowane 14 Lutego 2022 przez Matteoo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Może kwestia jak się wypływa? Straż ma wywalone i na pełnym gazie poszli, a kolega Krzysiek dba o swój sprzęt i przeprowadził jednostkę ostrożnie przez lód? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 To dziwny ten lód w NL, u mnie na marinie straż wypływała ribem po cienkim lodzie i rib poszedł w piz... na całym jednym boku. Nie polecam wypływać więcej w NL po skręcie, bo jak się za dużo wypali to się takie rzeczy dzieją, że się fizjologom nie śniło. Bardzo jesteś dowcipny Żeby uszkodzić na takim lodzie półtonową łódź z aluminimum 3mm trzeba się trochę postarać, ale wierzę, że dałbyś radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi