Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

- Weźmiecie jeszcze to stare barachło? - kobitka w starej podomce, z nawiniętymi lokami, maseczką na twarzy i workiem śmieci w ręce krzyczy z ganku za odjeżdżającymi śmieciarzami.
- Dobra, wskakuj pani! - odpowiadają śmieciarze.

Młody żołnierz wyszedł na 24-godzinną przepustkę i poszedł na dyskotekę, gdzie poznał atrakcyjną laskę. Kiedy tańczyli, flirtował z nią. W końcu wykrztusił:
- Wiesz, kochana, naprawdę cię szanuję. Ale mam mało czasu, musze wracać rano. Chciałbym przyspieszyć sprawy między nami.
Spojrzała na niego zdziwiona i powiedziała:
- Przecież tańczę tak szybko, jak umiem!

Amerykański milioner na łożu śmierci dyktuje testament:
- Mojemu kuzynowi Johnowi zapisuję wszystkie akcje i posiadłość nad morzem, mojej wiernej kucharce - rezydencję na Jamajce, a mojemu siostrzeńcowi Billowi, który zawsze twierdził, że najważniejsze jest zdrowie - moje buty sportowe, rakietę tenisową i kostium.

• Like 7

Na skrzyżowaniu na światłach stał konny policjant. Za nim zatrzymał się Jasiu, na nowiutkim, błyszczącym rowerku.

– Ładny rower! – mówi policjant – dostałeś go od Mikołaja?

– Taaaakk

– To w przyszłym roku powiedz Mikołajowi, żeby Ci przyniósł lampkę – powiedział policjant i wypisał mu mandat za brak świateł. Jasiu wziął mandat, popatrzył i mówi:

– Ładny koń, dostał go Pan od Mikołaja?

– Hehe, tak, tak – odpowiedział rozbawiony policjant.

– To w przyszłym roku niech pan powie Mikołajowi, żeby dał mu ch#%$a między nogami, a nie na plecach!

• Like 10

Stara babina na wsi miała jedną krowę. No, pomyślała, najwyższy czas, żeby krowa miała cielaka! Więc zamówiła inseminatora (czyli kogoś do sztucznego zapłodnienia).
Przyszedł inseminator, obejrzał sobie krowę i powiedział do babci:
- Proszę przynieść mi miednicę, dzbanek z ciepłą wodą, mydło i ręcznik.
Babina przyniosła wszystko.
Nagle inseminator patrzy, a babina idzie z wieszakiem.
- Po co babciu niesiesz ten wieszak?!
- Żeby miał se pan gdzie spodnie powiesić!

• Like 4