Roofercat Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 (edytowane) ... w kwestii długości, po polsku. Ile to ,, w chuj" ? ... a stąd w pizdu... Edytowane 11 Maja 2022 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Głuchoniemy chciał kupić...Głuchoniemy chciał kupić prezerwatywy. Udał się w tym celu do apteki, ale w żaden sposób nie umiał się porozumieć z aptekarzem, bo ten nie znał języka migowego. Na wystawie też nie było żadnych opakowań z kondomami. Staje więc przy okienku, wyjmuje interes, kładzie na ladzie, obok niego kładzie 10 zł. Aptekarz przygląda się chwile, po czym swojego penisa na ladę i również kładzie 10 zł. Po chwili chowa swoje przyrodzenie i zabiera całą kasę. Głuchoniemy wpada w szał, zaczyna wymachiwać rękami, poruszać ustami, itp, na co aptekarz:- Jak nie umiesz przegrywać, to po co się zakładasz? 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Głuchoniemy chciał kupić...Głuchoniemy chciał kupić prezerwatywy. Udał się w tym celu do apteki, ale w żaden sposób nie umiał się porozumieć z aptekarzem, bo ten nie znał języka migowego.(..)Gdzieś w połowie lat 70-tych ubiegłego stulecia pracowałem czas jakiś jako robotnik transportu wewnętrznego w pewnej fabryce (jedyny bez wyroku !) Pracowali tam też głuchoniemi. Zapewniam że potrafią na migi (ale bez języka migowego) wytłumaczyć absolutnie wszystko, zapytać, odpowiedzieć etc Nawet ja bez trudu wyjaśnił bym aptekarzowi o co chodzi i to bez obnażania się 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Mydło w płynie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Jeśli ktoś jest zainteresowany lub zna kogoś, kto byłby zainteresowany: brat przyjaciela dostał bilet na finał Ligi Mistrzów, Real Madryt vs Liverpool, ale spadło to na niego w ten sam weekend, co jego ślub. Jeśli więc ktoś chce to może mu odstąpić. Info:Kościół jest w Krakowie ul. Warszawska 1b, w Sobotę 28 maja o 12:00, panna młoda ma na imię Ewa P. Wszystko jest już opłacone, wystarczy podjechać i wziąć ślub. Dziękuję 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2022 Ja nie mogę, na ryby jadę tego dnia i do 12tej nie dam rady wrócić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 https://www.tiktok.com/@wildlifemanagement/video/7091810346100362539 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 14 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 I majtochow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xjakub Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Widać że lubi długie baty Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quent Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 <...>Ja tam bym powiedział że niczego jej nie brakuje [emoji16] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) No chyba,że na ryby???? Edytowane 15 Maja 2022 przez Tom Rob 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 (edytowane) Ja tam bym powiedział że niczego jej nie brakuje [emoji16]Brakuje jej kasy, na kołowrotek, wydała na poprawę tyłka. ???? Swoją drogą słuszna decyzja, ładnie wyszło. Edytowane 15 Maja 2022 przez Matteoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Nie wiem czy już było. https://m.demotywatory.pl/5119481/Kiedy-twoje-hobby-to-gra-na-gitarze-i-wedkarstwo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 Zapalony adept wędkarstwa w drodze na studniówkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 16 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2022 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 https://fb.watch/d3IyaDFO4g/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Pianka PCV sex party na wschodzie....https://twitter.com/antiputler_news/status/1526873122544164864 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Ciekawszy byłby film "the day after". Zdarzało mi się pianą ubrudzić, więc wiem czego można się spodziewać. Laskę to pewnie oskalpować trzeba było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Czyszczenie mieszkania i obowiązkowe strzyżenie do gołej skóry dzień po. taka perspektywa balangi, choć należy nadmienić że płyny do czyszczenia też postęp nie omija. Chyba że działają sankcje - to płynu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi