BOB1 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Aby w piąteczek wieczorem, rozkminić to co napisałeś ...to już dla mnie za dużo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Aby w piąteczek wieczorem, rozkminić to co napisałeś ...to już dla mnie za dużo Ok. Niech bedzie ze mozesz miec w Polsce 5 zon, stac cie. Kazda ma "mamusie" czyli Toja tesciowa... Masz ich 4-5 zalezy ile jeszcze zyje ( im bardziej jadowita to zyla bedzie dlugo i namietnie) . Teraz wez te wszystkie suki pod jeden dom, 9-10 razem, jeszcze z 2-3 ojcow bo tych ukatrupily wczesniej ich "mamusie" z orginalnych sztuk 5. To bylby dopiero j.... y kabaret jakiego swiat by mogl tylko pozazdroscic Edytowane 27 Maja 2022 przez Bujo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Toś mnie teraz zglebił ... dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 (edytowane) Toś mnie teraz zglebił ... dobranoc! Nie chodzilo o ciebie osobiscie Komplikacje sa jeszcze wieksze. One ida w parze tzn jak "mamusia" super, to coreczka czyli zona toksyczna jak cholera. Czy jest jakies rozwiazanie? Salomon by nie znalazl, nie na Polki :) Michael juz tak:) Jedyna szansa na powodzenie to wybrac za te 5 zon najbardziej toksyczne zapatrzone w siebie suki made in Poland jakie mozesz znalesc z najcudowniejszymi "mamusiami" W razie czego jebniesz te wszystkie 5 zon i zostana ci cudowne "mamusie" Jak te wszystkie suki jakos przezyjesz razem w jednym miejscu to seksu sie odechce wiec mamusie mimo ze starsze beda lepszym rozwiazaniem Edytowane 27 Maja 2022 przez Bujo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Ja też chcę ten staff co ty ćpiesz...!!! Daje zajebistą grafofazę!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek123 Opublikowano 27 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Ja też chcę ten staff co ty ćpiesz...!!! Daje zajebistą grafofazę!!!Bujo nie ćpie. Jest jest jedyny w swoim rodzaju. Oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Ja też chcę ten staff co ty ćpiesz...!!! Daje zajebistą grafofazę!!!Na pewno cpie, hera, koka plus tabletki, zamiast papierosow pale zielone ziolo z kaliforni.... Najciezej zrozumiec takiemu jak ty czy inni ze po prostu mam takie poczucie humouru i moge pisac takie czy inne non stop. Zreszta to kacik pod tytulem jerkbait sie smieje jakby ktory nie zauwazyl wiec jest mi niesamowicie przykro ze wiecie jak daleko jestescie w watku gdzie wiekszosc wkleja kawaly z netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Bujo nie ćpie. Jest jest jedyny w swoim rodzaju. OryginalnyJa jestem orginalny to fakt, ty to tylko taka podrobka. Nie chce nawet wiedziec co robisz w wolnym czasie badz co gorsza z czym kopulujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Już? Wystarczająco mocno daliście sobie parówami po pyskach? No i wystarczy!Miało być śmiesznie, a jest... prostacko i chamsko. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Na pewno cpie, hera, koka plus tabletki, zamiast papierosow pale zielone ziolo z kaliforni.... Najciezej zrozumiec takiemu jak ty czy inni ze po prostu mam takie poczucie humouru i moge pisac takie czy inne non stop. Zreszta to kacik pod tytulem jerkbait sie smieje jakby ktory nie zauwazyl wiec jest mi niesamowicie przykro ze wiecie jak daleko jestescie w watku gdzie wiekszosc wkleja kawaly z netu Faktycznie,poczucie humoru masz specyficzne.Ja zapewne też bo ni chuja nic śmiesznego w tym co napisałeś nie znalazłem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Bujo, o co chodzi w tym co piszesz. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 (edytowane) Ona jest zajebista. Jak ma chłopa to na bank alkoholika bo na trzezwo nikt nie dal by rady z nia wieczorem pogadac.... ta, pogadać. Zarejestrować to co ona pier...oli Edytowane 28 Maja 2022 przez hanz 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Jak mówi stare chińskie przysłowie: za plecami każdego silnego faceta stoi kobieta. Stoi i pierdoli. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Ona jest zajebista. Jak ma chłopa to na bank alkoholika bo na trzezwo nikt nie dal by rady z nia wieczorem pogadac.... ta, pogadać. Zarejestrować to co ona pier...oli... to jest problem o wiele głębszy ???? bo zgaduję, że naprawdę bardzo niewiele osób wypije aż tyle ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 Pani "S" jak zwykle w formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2022 ss.jpgZapomniała o matkach, które siedzą z tyłu ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Pani S. z "gatunku" HOMO IDIOTUS 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 29 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2022 Bujo, o co chodzi w tym co piszesz. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu TapatalkaOt taki czarny humor, najwiecej kawalow w Polsce dotyczy "tesciowych" w liczbie pojedynczej, jak je ukatrupic, jak sa zle dla mezow ich corek itd. Dodalem tylko liczbe mnoga z jednej tesciowej do 4-5 i ze dwie komplikacje bo sa kraje gdzie zon mozna miec wiele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 (edytowane) Córka nie ma teściowej, matka męża to świekra, a o nich nie ma dowcipów... Edytowane 30 Maja 2022 przez Alexspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 https://vm.tiktok.com/ZMN1sxbvW/?k=1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi