Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Aby w piąteczek wieczorem, rozkminić to co napisałeś ...to już dla mnie za dużo :huh: :D :D :D

Ok. Niech bedzie ze mozesz miec w Polsce 5 zon, stac cie. Kazda ma "mamusie" czyli Toja tesciowa... Masz ich 4-5 zalezy ile jeszcze zyje ( im bardziej jadowita to zyla bedzie dlugo i namietnie) . Teraz wez te wszystkie suki pod jeden dom, 9-10 razem, jeszcze z 2-3 ojcow bo tych ukatrupily wczesniej ich "mamusie" z orginalnych sztuk 5. To bylby dopiero j.... y kabaret jakiego swiat by mogl tylko pozazdroscic :)

Edytowane przez Bujo
  • Like 2

Toś mnie teraz zglebił ... dobranoc! :D

Nie chodzilo o ciebie osobiscie :)

Komplikacje sa jeszcze wieksze. One ida w parze tzn jak "mamusia" super, to coreczka czyli zona toksyczna jak cholera.

Czy jest jakies rozwiazanie? Salomon by nie znalazl, nie na Polki :) :) :)

Michael juz tak:) Jedyna szansa na powodzenie to wybrac za te 5 zon najbardziej toksyczne zapatrzone w siebie suki made in Poland jakie mozesz znalesc z najcudowniejszymi "mamusiami" :)

W razie czego jebniesz te wszystkie 5 zon i zostana ci cudowne "mamusie" :)

Jak te wszystkie suki jakos przezyjesz razem w jednym miejscu to seksu sie odechce wiec mamusie mimo ze starsze beda lepszym rozwiazaniem :)

Edytowane przez Bujo
  • Like 1

Ja też chcę ten staff co ty ćpiesz...!!! Daje zajebistą grafofazę!!!

Na pewno cpie, hera, koka plus tabletki, zamiast papierosow pale zielone ziolo z kaliforni....

Najciezej zrozumiec takiemu jak ty czy inni ze po prostu mam takie poczucie humouru i moge pisac takie czy inne non stop. Zreszta to kacik pod tytulem jerkbait sie smieje jakby ktory nie zauwazyl wiec jest mi niesamowicie przykro ze wiecie jak daleko jestescie w watku gdzie wiekszosc wkleja kawaly z netu :)

Na pewno cpie, hera, koka plus tabletki, zamiast papierosow pale zielone ziolo z kaliforni....

Najciezej zrozumiec takiemu jak ty czy inni ze po prostu mam takie poczucie humouru i moge pisac takie czy inne non stop. Zreszta to kacik pod tytulem jerkbait sie smieje jakby ktory nie zauwazyl wiec jest mi niesamowicie przykro ze wiecie jak daleko jestescie w watku gdzie wiekszosc wkleja kawaly z netu :)

Faktycznie,poczucie humoru masz specyficzne.Ja zapewne też bo ni chuja nic śmiesznego w tym co napisałeś nie znalazłem.

• Like 8

Ona jest zajebista. Jak ma chłopa to na bank alkoholika bo na trzezwo nikt nie dal by rady z nia wieczorem pogadac.

... ta, pogadać. Zarejestrować to co ona pier...oli

... to jest problem o wiele głębszy ???? bo zgaduję, że naprawdę bardzo niewiele osób wypije aż tyle ...

• Like 3

Bujo, o co chodzi w tym co piszesz.

Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka

Ot taki czarny humor, najwiecej kawalow w Polsce dotyczy "tesciowych" w liczbie pojedynczej, jak je ukatrupic, jak sa zle dla mezow ich corek itd. Dodalem tylko liczbe mnoga z jednej tesciowej do 4-5 i ze dwie komplikacje bo sa kraje gdzie zon mozna miec wiele...