vako Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 Na dobranoc....https://twitter.com/Irbis1000/status/1531739742588510208 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 rany... Krzesło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 <...>Jak miałem 17 lat i łowiłem brzany z gruntu na Popradzie to miałem podobny rzut .Rzuciłem ,coś mną w tył szarpnęło i usłyszałem lekki skowyt ...Skończyło się na wizycie u weterynarza i wyciąganiem haczyka z gardła mojego czworonożnego pupila ,który się połakomił na przynętę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Hubert królu złoty ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Hubert....żeś dowalił ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Motto na przyszłość - nie będziesz niczego posiadał, i będziesz szczęśliwy. No chyba ktoś musi być pierwszy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Wystarczy Panowie politykowania i dywagacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Jak już zatankowałeś..... to możesz pogłaskać.... Edytowane 2 Czerwca 2022 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Głaskanie piątala to walenie pewnie ze stówę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Nie wolno bić zwierząt ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Gdzieś przeczytałem dobry text, dot cen węgla, gazu, prądu itp. "ostatnio stałem się bardziej eko. Zacząłem nawet śmieci segregować - na te do spalenia w dzień i te w nocy." 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Jaki kraj takie szczupaki https://www.sadistic.pl/tymczasem-na-rybach-vt559367.htm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 @Sero przez Ciebie właśnie skończyłem z wędkarstwem! :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Jak się "globalnie ociepli", to u nas też takie szczupaki będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie dorosną do takich rozmiarów- kotlet z aligatora pychotka! 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Może chociaż forfitery będą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Nie dorosną do takich rozmiarów- kotlet z aligatora pychotka!I wszystko w temacie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Większość z nas zna ten przebój grupy Perfect z, bagatela 1981 roku. Jakże na czasie tekst Przeczytałem ogłoszenieŻe sprzedaje ktoś lokomotywęWydrukowano ogłoszenieŻe sprzedaje ktoś lokomotywęKupię sobie jąKupię sobie jąDzisiaj benzyna w takiej cenieŻe samochód nie na moją kieszeńW lokomotywę wodę wlejęI taka jazda taniej mnie wyniesieBędę zbierał chrustBędę zbierał chrustOdkupię trochę starych szynTakich jak ma prawdziwa kolejI będę pędził tak jak w dymI do domu ukochanej mojejBędę żył jak królBędę żył jak królBędę żył jak 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi