Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

<...>

Jak miałem 17 lat i łowiłem brzany z gruntu na Popradzie to miałem podobny rzut .

Rzuciłem ,coś mną w tył szarpnęło i usłyszałem lekki skowyt ...

Skończyło się na wizycie u weterynarza i wyciąganiem haczyka z gardła mojego czworonożnego pupila ,który się połakomił na przynętę .... :wub:

Większość z nas zna ten przebój grupy Perfect z, bagatela 1981 roku. Jakże na czasie tekst  :D  :(                                                                                                                          Przeczytałem ogłoszenie
Że sprzedaje ktoś lokomotywę
Wydrukowano ogłoszenie
Że sprzedaje ktoś lokomotywę
Kupię sobie ją
Kupię sobie ją
Dzisiaj benzyna w takiej cenie
Że samochód nie na moją kieszeń
W lokomotywę wodę wleję
I taka jazda taniej mnie wyniesie
Będę zbierał chrust
Będę zbierał chrust
Odkupię trochę starych szyn
Takich jak ma prawdziwa kolej
I będę pędził tak jak w dym
I do domu ukochanej mojej
Będę żył jak król
Będę żył jak król
Będę żył jak                                                                                                                                                                                                                                                                                           

• Like 14