Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś przeczytałem dobry text, dot cen węgla, gazu, prądu itp.

"ostatnio stałem się bardziej eko. Zacząłem nawet śmieci segregować - na te do spalenia w dzień i te w nocy."

prawdziwy góral segreguje śmieci

na:

1. do podsmażenia

2. nie do podsmażenia

te nie do podsmażenia na:

1. do spalenia

2. nie do spalenia

te do spalenia na:

1. do spalenia w dzień

2. do spalenia w nocy

• Like 4

Facet spotkał piękną blondynkę i postanowił, że musi się z nią szybko ożenić. Ona na to:
- Ale nie znamy się wcale.
- To nic, będziemy się poznawać po ślubie.
Zgodziła się więc, pobrali się i wyjechali w podróż poślubną w świetne miejsce.
Pewnego dnia, kiedy leżeli nad basenem, facet wstał ze swojego ręcznika, wspiął się na 10-metrową trampolinę, wykonał dwa duże podskoki, potem trzy obroty, wyprostował się i jak nóż przeciął powierzchnię wody.
Po kilku takich demonstracjach wrócił do żony i położył się obok.
- To nadzwyczajne! - wykrzyknęła.
On na to:
- Byłem mistrzem olimpijskim w skokach do wody. Widzisz, mówiłem ci, że będziemy się poznawać w trakcie małżeństwa.
Blondynka wstała i wskoczyła do wody. Po 50 długościach basenu wyskoczyła z wody i bez najmniejszej zadyszki  położyła się obok męża.
- To było nadzwyczajne! Byłaś mistrzynią w pływaniu na wytrzymałość?
- Nie. Byłam dziwką po dwóch stronach Wisły....

Rozmawiają dwie prostytutki:
- Ty, słyszałam, że można nieźle się dorobić na polityce. Możemy byśmy się zajęły tą całą polityką?
- Daj spokój, Aga. Mi już jest dość wstyd, że na ulicy stoję...

• Like 7

Dupa nie sklep [emoji107].

W całym,bogatym asortymencie aż 31 pozycji -wszędzie brak towaru [emoji53][emoji22].

Pozdrawiam Tomi [emoji41].

Tam by kupić to musisz siedzieć po kilka godzin dziennie i odświeżać jak pojawi się towar. Ale samo dodanie do koszyka niczego nie gwarantuje, bo dokonanie płatności to też nie lada wyczyn. Na innym forum na bieżąco śledzę temat. Jednemu nawet udało się kupić z własnym transportem, zapłacił chłopu 1000zl, stali 11h i wrócili bez niczego...