Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Fajny macie nowy PRL w tej Polsce :) :) :)

Za chwile bedzie trzeba dzieciaki wysylac do dwu-godzinnej kolejki po cukier jak musiala robic to moja rodzicielka :) :) :)

Mój brat jak zabrał teściową z wioski na zimę to też po trzech miesiącach mówiła "u nas w Warszawie" :lol: :lol: :lol: :lol:

• Like 49

@Cyprys19 - riposta roku!!! :good: :good: :good:

Pewnie tak :)

Ja tam ponad 20 lat w kraju gdzie sobie z Policja wszyscy na czerwonym ganiamy na piechote przez droge, cukier jest w Tesco ze dwa razy tanszy, chleb to samo itd

Patenty motorowodne to na jakies jachty pewnie potrzeba i tak mozna sobie dalej :)

Warszawa to takie male miasto, wszyscy sie znaja itd :) :) :)

Jak tylko do Irka czy Centrum Wedkarstwa pojde to zawsze pare osob z jerka spotykam :) :) :)

Edytowane przez Bujo
  • Like 2

To nudy tam u ciebie :( :huh:

W sumie to tak :) Na milion kilometrow przejechanych zatrzymali mnie tylko raz jak pozyczone od kumpla auto nie mialo przegladu, pare razy sie wydarli jak na czerwonym przed nimi czmychnalem po " Warszawsku" ot i taka nuda, bez mandatu :)

Z takich ciekawostek to nawet gdy prawo w tym miescie, ktore wedle Misia nie istnieje, mowi ze gandzia jest zakazana, to caly szef Policji twierdzi, ze niech sp.......laja politycy, jego podwladni maja to olewac bo nie maja na to czasu :) Na wlepianie mandatow tez... :)

Czyli potwierdzasz! ...nuda

A gdzie smak życia na krawędzi? jazda po bandzie? rano SŁODKA kawa!

Eeeeech, w dupach się wam na tych zachodach przewraca!!!

Patyka rzucają psu do aportu!? zamiast zbierać na zimę tak jak węgiel z apteki na sraczkę! Burżuje :angry:

Tone wegla w Londynie moge kupic za jakies 100 funtow :) :) :) Trzeba zaczac import do Polski, za chwile za pare ton wegla w Polsce bedzie jak 2 wielblady tzn zone bedzie mozna za to dostac :) :) :)

• Like 1

Tone wegla w Londynie moge kupic za jakies 100 funtow :) :) :) Trzeba zaczac import do Polski, za chwile za pare ton wegla w Polsce bedzie jak 2 wielblady tzn zone bedzie mozna za to dostac :) :) :)

Na co czekasz, importuj i nie zdziw się ile będzie kosztował Cię transport. :(