Salmon63 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Coś dla grzybiarzy???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 jak to było?aha:"mamy węgla na całe lata,a nie mamy... na jedną zimę..." 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 ...pieniądze też mieliśmy pożyczać całemu światu!Kurde, nie myślałem, że mamy tak wydajne maszyny drukarskie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 ...pieniądze też mieliśmy pożyczać całemu światu!Kurde, nie myślałem, że mamy tak wydajne maszyny drukarskie taaa.... a potem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 A mogło być tak pięknie ...Ech, te LEDy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Jacek, to zaraz poleci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 To jest śmiech przez łzy niestety. Każdy wie jak jest. A o polityce tu nic strasznego nie ma????. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 Krótka historia. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2022 po meczu... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 [emoji41] 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 W barłogu leży i śpi hipopotam. Obok bawi się synek, mały hipcio. W pewnym momencie zaczyna biegać i szturchać śpiącego ojca.- Tato, tato, kup mi rowerek, kup mi rowerek, będę jeździł z innymi dziećmi, bawił się , kup mi rowerek!Na to stary hipopotam otworzył jedno oko i mruczy:- No tak, weź teraz rzuć wszystko i idź mu kupić rowerek..............................Koniec świata. Lew król zwierząt jak się o tym fakcie dowiedział to rozkazał swoim podopiecznym, aby ostatni dzień na ziemi uczcili sexem grupowym.Sprawdzając czy wszyscy wypełniają jego polecenie zobaczył wśród tłumu taka scenkę: słoń kopuluje wściekle z żyrafąi żyrafa się drze:- słoniu co TY ? ostatni dzień na ziemi a Ty mnie w gumie bierzesz?- spokojnie, to nie guma, tylko wąż mi loda robi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2022 Przekładaniec..... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Kiedy myślisz, że wszystko już słyszałeś https://www.facebook.com/100002237036332/posts/pfbid0gYyogkZiYnD9NGNEdJAwv4nRMj7tSPtuH8aLziQefyRnhgLUYUGs2gzWRsQwefB4l/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Dałem radę 1:29 ... to chyba i tak dobry wynik?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Kulturalnie na zielonym hehe 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubby Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 No w sumie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Patryjotyczna prawie ławka, tylko ten Sternburg nieprzyjemnie zgrzyta. Harnasia nie było w sklepie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Dałem radę 1:29 ... to chyba i tak dobry wynik?!Słabo - na 1:45 i 3:00 jest refren. Ogień! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 26 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Do cmentarza zbliża się kondukt. Na końcu jedzie czarny SUV, ciągnie przyczepkę, na przyczepce - łódka, na łódce - trumna. Przechodzący obok facet zagaja jednego z żałobników: - To był zapalony wędkarz?- Dlaczego ''był''? Raz-dwa pochowamy jego żonę i hajda na jezioro! 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi