GrzesM Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Tylko kolejność zazwyczaj jest odwrotna O Toto w punkt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 13 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 (edytowane) Stary będziesz jadł tą zupę?Bo jak nie, to doleję śmietany i dam psu Edytowane 13 Listopada 2022 przez kostom63 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Ty to wszystko zeżresz - powiedziała ostatnio moja żona widząc, jak przygotowuję sobie gulasz z żołądków... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Ty to wszystko zeżresz - powiedziała ostatnio moja żona widząc, jak przygotowuję sobie gulasz z żołądków...U mnie dzieci z kobietą klęknęły jak opchnąłem móżdżek z jajecznicą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 U mnie dzieci z kobietą klęknęły jak opchnąłem móżdżek z jajecznicą różne potrawy się je ;-)penisy wołowe cięte - 500g (lordzeton.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 U mnie dzieci z kobietą klęknęły jak opchnąłem móżdżek z jajecznicą Gdzie Ty móżdżek dostałeś w dzisiejszych czasach? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer zander Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Wystarczy wpisać w wujka Googla "ubojnia" i miejscowość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2022 Brytyjczycy Screenshot_20221109_113657.jpgTo som Angole, takie prawdziwe, blisko ze sobom spokrewnione Jak to kumpel mowi: Aborygeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 (edytowane) Ty to jesteś Grzeczniej proszę Edytowane 15 Listopada 2022 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 https://www.youtube.com/shorts/9b94CXsD_uM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 https://youtube.com/shorts/Kzp_MZRerP0?feature=share 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Gdzie Ty móżdżek dostałeś w dzisiejszych czasach?parę lat temu w trakcie świniobicia pozyskałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 https://m.demotywatory.pl/5164879 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Link nie otwiera się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Link nie otwiera się... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2022 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Ostatnio kontakt z lekarzem miałem min 20 lat temu. Nie choruję, katar i grypa to nie choroby. Za badania płacę prywatnie. Ale dzisiaj odwiedziłem publiczny ośrodek zdrowia. 4 dni mnie męczy i żeby szybciej do formy wrócić wymyśliłem sobie, że pójdę, antybiotyk przepisze lekarz i pogonię przeziębienie. Na wstępie, bez osłuchania, jakiegokolwiek sprawdzenia stanu mojego, usłyszałem to na pewno c19 ale testy się im skończyły i muszę sam w aptece kupić no i pozytywny pokaże i, że już zarażam ???? Ja pie... . Lekarz podparł się google i poniższe na kartce napisał ???? Podziękowałem uprzejmie i see you never ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dzisiejszych czasach lekarz z powolania czy prawdziwego zdarzenia to jak metrowe szczupaki i sandacze. Niby są, ale tylko gdzie niegdzie i jak już trafisz to raz na jakis czas ???? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dzisiejszych czasach lekarz z powolania czy prawdziwego zdarzenia to jak metrowe szczupaki i sandacze. Niby są, ale tylko gdzie niegdzie i jak już trafisz to raz na jakis czas W punkt 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 (edytowane) .....a zresztą, nic nie mówię, idę założyć maseczkę Edytowane 17 Listopada 2022 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 https://youtube.com/shorts/mu9RsNKFzoU?feature=share 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 Lekarz starej daty siwy lew, ale go parchy wytresowały niestety ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi