vako Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Na poprawę humoru o poranku:https://www.facebook.com/1x.1xi.165/videos/1277757809762353?idorvanity=157063127665682 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 - kochanie, a dokąd ty się wybierasz?- no mówiłam przecież, że do dentysty idę- do dentysty? to po co nakładasz nowe majtki?- no wiesz... może dentysta jest bezczelny? ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) Przychodzi żaba do lekarza.Co Pani dolega, pyta lekarz.Coś mnie je**ie w stawie.Obawiam się, że to rak.I taki najlepszy "Sztrasburgerowy":Ktoś kradł chłopu kury.Chłop zapytał lisa czy to był on.Nie, to nie ja, odpowiedział lis.A to był on Edytowane 5 Lutego 2023 przez bartsiedlce 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) A i mam dwa suchary trochę młodsze cobyś zadał szyku przed publiką ;-) Żona do męża: niepotrzebnie kręcisz nosem, ten bigos jest całkiem dobry !- może i dobry, ale większość ludzi zabiera do kina popcorn ... - Paliłeś marihuanę ? !- Oszalałeś tato !- Nie jestem tata, to ja Twój pies.- Ku...wa Bobik, aleś mnie ku...wa wystraszył !! Edytowane 5 Lutego 2023 przez bartsiedlce 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 To może ja zarzucę sucharem, długim.Rycerz jechał traktem i dotarł do rozstaju dróg. Na rozstaju stała wróżka i powiedziała mu "jak pojedziesz w lewą stronę, zdobędziesz księżniczkę, połowę króleswa i sławę. Jeśli pojedziesz w prawą, to cię poj**ie". Rycerz pomyślał "głupi nie jestem" i ruszył w lewą. Zdobył co mu wróżka obiecała, ale tak się zdarzyło, że droga pewnego dnia poprowadziła go tym samym traktem. Na rozstaju stała wróżka i powiedziała mu tą samą sentencję,lewa- królestwo itp, w prawą Cię poj**ie. Rycerz pomyślał, "królestwo mam, księżniczkę i sławę mam, a ch. tam jadę w prawo". Dojechał traktem do wielkiego jeziora, przy którego brzegu siedział trójgłowy smok. Rycerz, jak to rycerz, wyjął miecz i hajda na smoka. Jedna głowa, druga ciach! Trzecia popatrzyła na niego wielkimi niebieskimi oczami i powiedziała: Pojebało Cię!? Ja tu tylko wodę piłem.The end 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 To co, dalej o smokach?Był taki smok Kicek. Kicek był alkoholikiem i rano, po balandze, przylatywał nad jezioro w Suchej, żeby upić wody na kaca. Żłopał tyle, że jezioro wyschło i wkurwił mieszkańców Suchej. Przegonili gada ze złości. Wiecie jak się teraz nazywa wieś? Sucha bez Kicka 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Ostatni suchar o smokach. Na Dobranoc.Był smok, który terroryzował całą wioskę. Palił plony, porywał dziewice i zjadał rycerzy. Mieszkańcy wioski mieli dość. Poszli z prośbą do Sławnego Rycerza.... CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Sławny Rycerzu pomóż nam. Sławny Rycerz odpowiedział, że potrzebuje tak z 10 dni na zastanowienie. Smok nas zeżre do tego czasu- orzekli mieszkancy wsi.Udali się więc do Mniej Znanego Rycerza.Mniej Znany Rycerz zawyrokował: potrzeba mi tak z 7 dni na podjęcie decyzji.Nie no, dalej za dużo, stwierdzili mieszkańcy.Za wsią, w małej chatce mieszkał Stary Rycerz. Udali się do niego.Stray Rycerzu, okrutny smok atakuje nas, pali plony, porywa dziewice i kradnie samogon. Ile czasu potrzeba Ci na decyzję?Stary Rycerz odpowiedział: już podjąłem decyzję.To nie potrzebujesz czasu na zastanowienie? Spytali mieszkańcy osady.A nad czym się tu zastawiać, tu trzeba spierdalać!!! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 (edytowane) opowiada kolega kolegom przy flaszeczce:- jak pojadę pomuszyć na Roztocze moją starą Ładą Nivą - sam jestem nad wodą, żywej duszy; a jakwezmę nowego Merola G63 AMG 6x6, to k...a zaraz wianuszek opalających się panienek na brzegu- dziwisz się, też łowią;-) Edytowane 2 Lutego 2023 przez Konstanty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Ok, znam jeszcze jeden suchar o smoku.Smok grasował w lesie. Złapał niedźwiedzia.- njedzwiedziu przyjdź jutro o 10:00, to cię zjem.Ok- odpowiedział niedźwiedź.Potem przyszedł czas na wilka. -wilku przyjdź jutro o 10:30, to cię zjem.Ok- odpowiedział wilk.Następnie smok zasadził się na zająca.-Przyjdź jutro o 11:00, to cię zjem.-Ok, a można nie przychodzić? -można. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Pół żartem, pół serio 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 A ja lubię się z siebie śmiać "chyba Ty" tylko z jednym mi się kojarzy: W pracy kolega do kolegi: - Dlaczego masz podbite oko? - Żona mnie pobiła. - Za co? - Powiedziałem do niej "ty". - I za to cię pobiła? - Zapytała mnie, czy byśmy się nie pokochali, bo nie kochaliśmy się już od roku, a ja jej odpowiedziałem "chyba ty". 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Może lepiej już zmienić temat ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 Dyskusja o tej eko fanatyczce ani śmieszne ani fajne. Dlatego druga próba powrotu do motto wątku. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) ... Edytowane 4 Lutego 2023 przez mepps 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 (edytowane) Może fajne jedzenie ekologiczne i naturalne będzie ciekawsze.https://i1.jbzd.com.pl/contents/2023/02/AhVd1cSg1lwumcXqOF4kLbhEYC40apoE.mp4 Edytowane 5 Lutego 2023 przez bartsiedlce 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 4 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2023 MajKar podbijam temat zdrowego jedzenia. Owoce są zdrowe, chyba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi