SPIDERLING84 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Taka mała przygoda z nocnej Odry...https://www.youtube.com/shorts/zvjM9d0eB4g Edytowane 6 Marca 2023 przez RokiFishBoa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 To tylko potwierdza, że ryby należy wypuszczać niezwłocznie po złowieniu . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 6 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 To tylko potwierdza, że ryby należy wypuszczać niezwłocznie po złowieniu .Dokładnie tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Kobiety są prosteu nich "tak" znaczy "tak","nie" znaczy "tak" ,"nie" znaczy "nie" ,"nie" znaczy też "może"ale może oznaczać "tak" albo "nie".Proste czego tu nie zrozumieć. Mąż do żony.- Kochanie jaką chcesz kawę?- Chciałabym mocnąale jednocześnie delikatnąktóra uczyniłaby piękniejszym moje wnętrze.Przewróciłaby do góry nogamiby otworzyła dla mnie świat pokus,czułości i niepochamowaną moc.- Wiesz to może ja Ci po prostu wódki naleję? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 I tylko się cieszyć, że tak jest! inaczej ...nudy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Żeby nie było nudno są lepsze sposoby niż zgadywanki. No ale co kto woli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 Wersja przerobiona na potrzeby forum. Tonącą w jeziorze piękną dziewczynę uratował przechodzący wędkarz .-Dziękuję ci za uratowanie życia wędkarzu Z wdzięczności spełnię twoje dwa życzenia.-Mam tylko jedno ale trzy razy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 przychodzi facet do kwiaciarni- poproszę bukiet na dzień kobietkwiaciarka mówi:- ale chyba taki lepszy bukiet, tak?- dlaczego lepszy?- bo dziś 19 marca ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2023 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 https://youtube.com/shorts/uE1nb3cjAmw?feature=share Stare ale dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2023 Dobre ... pojęcie względne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Wchodzi dwóch mocno zawianych gości wieczorem do domu jednego z nich, z zamiarem wypicia jeszcze jednej flaszki. W progu wita ich zła jak osa żona i z wyrzutem mówi:- Nie, no teraz to przesadziłeś! Masz na miesiąc szlaban na seks!!Kolega zaczyna się śmiać, patrząc na głupią minę przyjaciela, a pani domu na to:- No i co tak rżysz?! Ciebie to też dotyczy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Siedzi sobie wędkarz nad brzegiem rzeki. Przychodzi babka, rozebrana do goła, z kolczykiem w intymnym miejscu i wchodzi do wody. Wędkarz do niej flegmatycznie:- Pani majtki nałoży, tu szczupaki dobrze na błystki biorą... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Między 8 a 10 marca....https://twitter.com/royyway/status/1634126544967802880 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Czyli, panienek ubranych na czerwono lepiej nie zaczepiać . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 https://www.facebook.com/reel/203806138967248?s=yWDuG2&fs=e 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 10 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 I na czarno też nie https://m.facebook.com/reel/600877504728731/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 https://www.instagram.com/reel/CneZmnyhOnn/?igshid=MDJmNzVkMjY= 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Trochę spóźnione 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Znalazła babka lampę Aladyna. Pociera, tradycyjnie wyskoczył dżin.- Czego pragniesz, o pani?- Bardzo kocham swojego męża. Chcę być dla niego najważniejsza. Chcę, by zawsze spał obok mnie. Chcę, żeby każdy dzień zaczynał kierując na mnie swój wzrok. By bez przerwy mnie dotykał i zabierał wszędzie ze sobą.No i dżin zamienił ją w smartfona. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 11 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2023 Stare, ale może ktoś nie słyszał https://www.facebook.com/reel/1106342863537353?s=chYV2B&fs=e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi