hudy76 Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2023 Wiecie jaki jest mój ulubiony dowcip? Jak gdziekolwiek w internecie zabraniają pisać dowcipy i memy o obecnej władzy, a wręcz chwalą pisanie o opozycji. To jest bardziej śmieszne niż jakikolwiek kabaret lub film Barei. W dobrym żarcie nie ma świętości, a ściganie takich występków samo w sobie jest wyjątkowo śmieszne. Przypominam też, że dowcipów nikt nie tworzy z wymyślonych spraw, od tego są bajki. Dowcipy to wyraz i reakcja sprzeciwu i najśmieszniejszy zawsze jest cenzor. Pacjent na wizycie u lekarza:– Doktorze – mówi pacjent – Kiedy tylko podnoszę się z łoża po wybudzeniu się, kręci mi się w głowie przez pół godziny.– W takim razie proszę odczekać pół godziny, aż wstanie pan z łóżka – odpowiedział lekarz./dowcip z Philogeles, ksiegi z dowcipami z IV wieku n.e., no cóż, tylko lat nam przybyło/ 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 ... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Taki mamy klimat w Krakowie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 Taki mamy klimat w Krakowie a znak SOR to... ;-) 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 17 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2023 (edytowane) Niby śmieszne ale jak ktoś tam trafi i by to zobaczył to na zawał mógłby zejść a nie ze śmiechu. Żeby było coś śmiesznego.Mężczyzna pyta Boga.- Boże dlaczego kobiety są takie wspaniałe a jak zostają żonami stają się takie okropne?- Ja stworzyłem kobietę a wy sami stworzyliście żonę więc to wasz problem. Edytowane 17 Marca 2023 przez MajKar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 Żona mówi do męża.- Ostatnio mnie zaniedbujesz.Kiedyś kupowałeś kwiaty i czekoladki a teraz ... - Czy ty widziałaś żeby wędkarz dokarmiał rybę którą złowił? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 18 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 19 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czechofil Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Co się dziwisz ... Skądś ten prąd trza brać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Już wiem dlaczego mój kumpel tak dużo kupuje ibupromu . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 To biedna ta jego żona, jak go głowa ciągle boli. ???????????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Rozmawiają dwie sąsiadki na wsi: - A co to kumo dostała wasza wnuczka od tego Włocha, co to go poderwała? - Powiada, że syfilis. - A co to jest? - No nie wiem, ale chyba większe od mercedesa. - Jak to? - Bo mi powiedziała, że na tym to się cała wieś przejedzie... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Proszę Państwa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 To biedna ta jego żona, jak go głowa ciągle boli. ????????????Ale on nie ma żony, bierze dla siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Dla mnie nie ma nic brzydszego niż cycki sztuczne w nienaturalnie dużej wielkości, do tego u babki z twarzą przyssanego do szyby glonojada. Fatalnie to wygląda w ciuchach, a bez jeszcze gorzej. Piękna jędra natura to jest to, a takie cóś fatalne, mi karty nie wyczyści. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi