Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Wiecie jaki jest mój ulubiony dowcip?

Jak gdziekolwiek w internecie zabraniają pisać dowcipy i memy o obecnej władzy, a wręcz chwalą pisanie o opozycji. To jest bardziej śmieszne niż jakikolwiek kabaret lub film Barei. W dobrym żarcie nie ma świętości, a ściganie takich występków samo w sobie jest wyjątkowo śmieszne. Przypominam też, że dowcipów nikt nie tworzy z wymyślonych spraw, od tego są bajki. Dowcipy to wyraz i reakcja sprzeciwu i najśmieszniejszy zawsze jest cenzor.

Pacjent na wizycie u lekarza:

– Doktorze – mówi pacjent – Kiedy tylko podnoszę się z łoża po wybudzeniu się, kręci mi się w głowie przez pół godziny.

– W takim razie proszę odczekać pół godziny, aż wstanie pan z łóżka – odpowiedział lekarz.

/dowcip z Philogeles, ksiegi z dowcipami z IV wieku n.e., no cóż, tylko lat nam przybyło/

• Like 8

Niby śmieszne ale jak ktoś tam trafi i by to zobaczył to na zawał mógłby zejść a nie ze śmiechu. 

Żeby było coś śmiesznego.

Mężczyzna pyta Boga.

- Boże dlaczego kobiety są takie wspaniałe a jak zostają żonami stają się takie okropne?

- Ja stworzyłem kobietę a wy sami stworzyliście żonę więc to wasz problem.

Edytowane przez MajKar
  • Like 4

Rozmawiają dwie sąsiadki na wsi:

- A co to kumo dostała wasza wnuczka od tego Włocha, co to go poderwała?

- Powiada, że syfilis.

- A co to jest?

- No nie wiem, ale chyba większe od mercedesa.

- Jak to?

- Bo mi powiedziała, że na tym to się cała wieś przejedzie...

• Like 10

Dla mnie nie ma nic brzydszego niż cycki sztuczne w nienaturalnie dużej wielkości, do tego u babki z twarzą przyssanego do szyby glonojada. Fatalnie to wygląda w ciuchach, a bez jeszcze gorzej. Piękna jędra natura to jest to, a takie cóś fatalne, mi karty nie wyczyści.

• Like 10