pietro Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Matteoo, jest popyt, jest podaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Kiedyś karpia widywało się tylko na rybach , dzisiaj na ulicy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Glonojad przysysa sie do szyby kobieta do karty kredytowej .Im większe ma usta może więcej kart oczyścić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Dla mnie nie ma nic brzydszego niż cycki sztuczne w nienaturalnie dużej wielkości, do tego u babki z twarzą przyssanego do szyby glonojada. Fatalnie to wygląda w ciuchach, a bez jeszcze gorzej. Piękna jędra natura to jest to, a takie cóś fatalne, mi karty nie wyczyści.Podzielam Twoje zdanie , Kolego Jednak, hmm, jak by tu powiedzieć, spytać: czy kolega był widział takie , hmm, bez ciuchów? . Można prosić o podzielenie się wrażeniami , zwłaszcza estetycznymi. O organoleptycznie, nie konieczne mi chodzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Skwituję Twoje pytanie cycatem, znaczy cytatem, a nawet dwoma, usłyszanymi na warszawskiej Woli: "Daj sobie spokój po operacji nic prawie nie czuję" i drugi- "Nie gnieć ich tak!!!". Jest dokładnie tak samo jak z czekoladą i wyrobem czekoladopodobnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 (edytowane) Niestety widziałem i to nawet nie było tylko kilka razy, dla mnie widok koszmarny. Nic z tych rzeczy o których myśli wielu z Was. Po prostu przez kilka lat spędzałem wakacje w miejscu, gdzie toples jest standardem. Najgorsze w tym wszystkim są dwie rzeczy, glonojady zaczynają się potwornie do siebie upodabniać, większość wygląda jak siostry. Zresztą może to ja jestem jakiś niedzisiejszy, bo tak jak sztuczne usta i cycki, to tak samo przeszkadzają mi tatuaże, szczególnie u kobiet. Muszę jednak wprowadzić małą korektę, są cycki zrobione idealnie, wyglądają jak naturalne, nie jak przyklejona połowa piłki lekarskiej. Edytowane 20 Marca 2023 przez Matteoo 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Niestety widziałem i to nawet nie było tylko kilka razy, dla mnie widok koszmarny. Nic z tych rzeczy o których myśli wielu z Was. Po prostu przez kilka lat spędzałem wakacje w miejscu, gdzie toples jest standardem. Najgorsze w tym wszystkim są dwie rzeczy, glonojady zaczynają się potwornie do siebie upodabniać, większość wygląda jak siostry. Zresztą może to ja jestem jakiś niedzisiejszy, bo tak jak sztuczne usta i cycki, to tak samo przeszkadzają mi tatuaże, szczególnie u kobiet. Muszę jednak wprowadzić małą korektę, są cycki zrobione idealnie, wyglądają jak naturalne, nie jak przyklejona połowa piłki lekarskiej.zrobione idealnie...ale blizny zawsze są - czasem nie musisz nawet przesadnie szukaćpoza tym przyciskasz, macasz i cały czas z tyłu głowy: "pierdo...nie" w ręku czy nie ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_W Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 Taki tam… 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 (edytowane) Edytowane 21 Marca 2023 przez wuran 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2023 https://www.tiktok.com/@cules981/video/7212660396337990918 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 https://fb.watch/jrIEQopCw5/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 https://www.facebook.com/reel/186886894036394?s=yWDuG2&fs=e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 SZANOWNI KOLEDZY !!! NIE MAM KONTA NA FACEBOOKU, INSTAGRAMIE, TIK TOKU A TEŻ CHETNIE BYM SIĘ POŚMIAŁ ..... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal078 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 SZANOWNI KOLEDZY !!! NIE MAM KONTA NA FACEBOOKU, INSTAGRAMIE, TIK TOKU A TEŻ CHETNIE BYM SIĘ POŚMIAŁ .....Sławku, nie wiele straciłeś, ot kolejny glonojad. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Dzięki za informację, ale chodziło mi bardziej o zasadę wstawiania postów w ogóle a nie o ten konkretny ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 SZANOWNI KOLEDZY !!! NIE MAM KONTA NA FACEBOOKU, INSTAGRAMIE, TIK TOKU A TEŻ CHETNIE BYM SIĘ POŚMIAŁ .....Do otwarcia linku z fb i tiktoka nie jest potrzebne konto Nie posiadam konta na fb/tt, a linki normalnie otwieram. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Panowie, dość 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 https://www.facebook.com/reel/186886894036394?s=yWDuG2&fs=eTutaj nie ma co się śmiać, tylko szczerze współczuć temu czemuś... [emoji1751] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 https://www.facebook.com/reel/186886894036394?s=yWDuG2&fs=eAż przypomniał mi się instrybutor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 25 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi