Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie nie ma nic brzydszego niż cycki sztuczne w nienaturalnie dużej wielkości, do tego u babki z twarzą przyssanego do szyby glonojada. Fatalnie to wygląda w ciuchach, a bez jeszcze gorzej. Piękna jędra natura to jest to, a takie cóś fatalne, mi karty nie wyczyści.

Podzielam Twoje zdanie , Kolego  Jednak, hmm, jak by tu powiedzieć, spytać: czy kolega był widział takie , hmm, bez ciuchów? . Można prosić o podzielenie się wrażeniami , zwłaszcza estetycznymi.  O organoleptycznie, nie konieczne mi chodzi !  :)  ;)

Skwituję Twoje pytanie cycatem, znaczy cytatem, a nawet dwoma, usłyszanymi na warszawskiej Woli: "Daj sobie spokój po operacji nic prawie nie czuję" i drugi- "Nie gnieć ich tak!!!". Jest dokładnie tak samo jak z czekoladą i wyrobem czekoladopodobnym.

Niestety widziałem i to nawet nie było tylko kilka razy, dla mnie widok koszmarny. Nic z tych rzeczy o których myśli wielu z Was. Po prostu przez kilka lat spędzałem wakacje w miejscu, gdzie toples jest standardem. Najgorsze w tym wszystkim są dwie rzeczy, glonojady zaczynają się potwornie do siebie upodabniać, większość wygląda jak siostry. Zresztą może to ja jestem jakiś niedzisiejszy, bo tak jak sztuczne usta i cycki, to tak samo przeszkadzają mi tatuaże, szczególnie u kobiet. Muszę jednak wprowadzić małą korektę, są cycki zrobione idealnie, wyglądają jak naturalne, nie jak przyklejona połowa piłki lekarskiej.

Edytowane przez Matteoo
  • Like 11

Niestety widziałem i to nawet nie było tylko kilka razy, dla mnie widok koszmarny. Nic z tych rzeczy o których myśli wielu z Was. Po prostu przez kilka lat spędzałem wakacje w miejscu, gdzie toples jest standardem. Najgorsze w tym wszystkim są dwie rzeczy, glonojady zaczynają się potwornie do siebie upodabniać, większość wygląda jak siostry. Zresztą może to ja jestem jakiś niedzisiejszy, bo tak jak sztuczne usta i cycki, to tak samo przeszkadzają mi tatuaże, szczególnie u kobiet. Muszę jednak wprowadzić małą korektę, są cycki zrobione idealnie, wyglądają jak naturalne, nie jak przyklejona połowa piłki lekarskiej.

zrobione idealnie...

ale blizny zawsze są - czasem nie musisz nawet przesadnie szukać

poza tym przyciskasz, macasz i cały czas z tyłu głowy: "pierdo...nie" w ręku czy nie 

;-) 

• Like 2