Arkiewicz Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Przychodzą rodzice Jasia do przedszkola. Widzą go płaczącego i siedzącego na nocniku. Pytają się:- Dlaczego siedzisz sam w przedszkolu i płaczesz?- Bo pani powiedziała: kto zrobi kupę ten pójdzie na wycieczkę do lasu.Mama się pyta: - A ty nie zrobiłeś ?- Zrobiłem ale Wojtuś mi zabrał ! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 (edytowane) ... Edytowane 17 Kwietnia 2023 przez mepps 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 stare, ale dobrehttps://youtube.com/shorts/iSMoKUgWBsg?feature=share 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 James Brown - I Got You - miażdży cycki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Moja laska cały czas się żali swoim koleżankom, że nie kupuję jej kwiatów.Szczerze mówiąc to ja nawet nie wiedziałem, że ona ma jakieś kwiaty na sprzedaż. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 ;-)https://youtube.com/shorts/EHml7WUPJcI?feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
highvoltage Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Test z "Łowcy androidów" już pięćdziesiąt lat temu potrafił odróżnić androida od człowieka. Jak widać nic się nie zmieniło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Taka sytuacja Nie wiem czy się śmiać czy płakać Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Rampampam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Nic mnie nie zdziwi .Chleb tostowy ponad 14 zł/kg .Mąka pszenna w hurcie dla piekarni poniżej 3 zł/kg .Kogo wina że są takie ceny . Pazerność Polskiego biznesu nie ma granic . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer zander Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Nic mnie nie zdziwi .Chleb tostowy ponad 14 zł/kg .Mąka pszenna w hurcie dla piekarni poniżej 3 zł/kg .Kogo wina że są takie ceny . Pazerność Polskiego biznesu nie ma granic .Fajny masz kolego kalkulator. Najlepiej otwórz piekarnie będziemy mogli cieszyć się tanim chlebem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Od 64 lat mieszkam przy piekarni przez płot a drugą obok zlikwidowali 30 lat temu była na drewno .Trzy pokolenia pracowały i układ z PRL-u żeby mieć taka piekarnię 1600 m2 pod dachem .Sąsiad ma pieczywo i ciastka super kupuje codziennie ale nie o to chodzi .Mój kalkulator jest super . Zdaję sobie sprawę z kosztów utrzymania piekarni .Nigdy jak ropa staniała czy pellet chleb nie staniał .Zawsze drożał przy byle małych podwyżkach , obecnie co chwila .Miało być śmiesznie wyszło jak zwykle . Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Tabor 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Od 64 lat mieszkam przy piekarni przez płot a drugą obok zlikwidowali 30 lat temu była na drewno .Trzy pokolenia pracowały i układ z PRL-u żeby mieć taka piekarnię 1600 m2 pod dachem .Sąsiad ma pieczywo i ciastka super kupuje codziennie ale nie o to chodzi .Mój kalkulator jest super . Zdaję sobie sprawę z kosztów utrzymania piekarni .Nigdy jak ropa staniała czy pellet chleb nie staniał .Zawsze drożał przy byle małych podwyżkach , obecnie co chwila .Miało być śmiesznie wyszło jak zwykle .Dolicz wg nowego ładu koszta zatrudnienia tj.np.składki zdrowotnej,zusu,sztucznie podwyższanej płacy minimalnej itd.O dodatkowych kosztach nie wspomnę. A najlepiej załóż firmę... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Sławek77 czytaj bez emocji .Nie wyjeżdżaj z otwieraniem piekarni i obecnymi kosztami utrzymania firmy .Bo to się nijak nie ma do mojego postu powyżej .Miało byc śmiesznie wyszło jak zwykle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz-net Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Ile chleba kupujecie w miesiącu? 100 bochenków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 (edytowane) Nic mnie nie zdziwi .Chleb tostowy ponad 14 zł/kg .Mąka pszenna w hurcie dla piekarni poniżej 3 zł/kg .Kogo wina że są takie ceny . Pazerność Polskiego biznesu nie ma granic . Myślałem że to żart?! A skoro nie, to pogratulować ! Dorabiają się spekulanci na ludzkiej krzywdzie i chlebie . Edytowane 26 Kwietnia 2023 przez Z.Milewski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 https://youtube.com/shorts/ge46WF_6bho?feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 28 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2023 . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 (edytowane) ... Edytowane 30 Kwietnia 2023 przez mepps 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 https://www.facebook.com/reel/220275794030835?s=chYV2B&fs=e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi