Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

To na wieczór zmiana treści wątku na "Jerkbait się móżdży". Właśnie pomagałem w odrabianiu pracy domowej z j.polskiego, Zadanie: znajdź rzeczownik zawierający cząstkę "jrz" w treści wyrazu. Musi to być rzecz, którą można schować, np. w magazynie. Have fun ;)

PS. Ja znalazłem :D

Edit:

PS.2 Liczę szczególnie na forumowych tetryków, macie bardziej gruntowne wykształcenie niż młodzież :)

1. poszukaj tu https://www.findallwords.com/pl?word=&begin=&end=&contain=jrz&crossword=&max_length=

2. lub tu https://polski-slownik.pl/slowa-do-scrabble.php?przedluzka=jrz&Submit=SZUKAJ+PRZED%C5%81U%C5%BBEK#przedluzki

3. czy ma to być rzeczownik w mianowniku zawierający jrz czy może być w innym przypadku?

Jakby kto nie wiedział jak się z muchami postępuje ;)

much.jpg

Niestety, ale społeczeństwo jest coraz głupsze. Takie informacje nie są po to by je edukować ale po to by chronić "pupę", w tym przypadku sprzedawcy przed jakismi roszczeniami, np. że po wypraniu się mucha rozpadła :) takie informacje są dla Madek bombelkow :)

Dokładnie.

Naczyta się taki jeden z drugim, np o łowieniu na koguty, nie pomyśli...

A potem idziesz nad wodę i trafiasz na takie rzeczy

Komuś się urwał na zaczepie

attachicon.gif IMG_20220424_091714_copy_2976x2232.jpg

Strach się bać jak taki jeden z drugim przeczyta o łowieniu lipieni na pedałki. 

• Like 4

no Panowie!

kto ma ochotę na Czekoladkę?

i to dziewicę!

Rzecz się dzieje w dawnym Związku Sowieckim

Daleko w górach podobno żyje człowiek który ma 120 lat

Wybrała się ekipa żurnalistów. Robią wywiad:

- No dziadku ! Jak to robicie że żyjecie tak długo ?

- Ano tak ! Jem tylko surowe warzywa, piję czystą wodę i nigdy nie mialem stosunku płciowego !

- Jak to dziadku !? Przecież tu nas przyprowadził wasz syn co ma 101 lat

- Proszę pana. Skoro to było 100 lat temu mam prawo nie pamiętać !

• Like 1

proponuję na mecz z Wyspami Owczymi (uwaga: są takim mocarstwem futbolowym, że mają tylko 9 zawodników na stanie...) wziąć młodych chłopaków z Suwałk, Redy, Sanoka, Turowa

będą gryźć trawę

a nie kurde wyżelowani milionerzy dolarowi, którym po prostu się nie chce...

PZPN - męczy nas piłka!

post-66945-0-00143700-1687327104_thumb.jpg

post-66945-0-46359000-1687327121_thumb.jpg

post-66945-0-52612300-1687327143_thumb.jpg

post-66945-0-23198900-1687327156_thumb.jpg

• Like 5

proponuję na mecz z Wyspami Owczymi (uwaga: są takim mocarstwem futbolowym, że mają tylko 9 zawodników na stanie...) wziąć młodych chłopaków z Suwałk, Redy, Sanoka, Turowa

będą gryźć trawę

a nie kurde wyżelowani milionerzy dolarowi, którym po prostu się nie chce...

PZPN - męczy nas piłka!

Na Wyspy Owcze nasze barany beda jak znalazl. 

• Like 1

Może jakby miał dwa prawe,to byłby prawym kapitanem i porażkę przyjął na klate.To jak z naszą władzą, jak sukces to premier w blasku fleszy,jak porażka to nie wyjdzie dowódca zespołu,tylko wysyła się szeregowych. .....Szkoda, że już prawdziwy Kapitan skończył z reprezentacją ????

Ale jest jeden plus, nikt nie śpiewał,, Nic się nie stało,, .

U mnie się stało... Oglądaliśmy mecz z synem (8 lat). Przysnęło mu się w przerwie. Myślę sobie: co ma chłopak się męczyć na kanapie, wyślę go na górę spać i ściemnię, że jest po meczu. Ledwo przytomny po drodze do łóżka pyta jak mecz. Ja mu, że wygraliśmy i spokojnie może zasnąć. Rano było gorzej :wacko:

• Like 2