hudy76 Opublikowano 19 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Niezłe pierdol,,,Cię https://fb.watch/lTYOfWmYor/ To się nazywa dopiero elektryczny blank. Brania czujesz w piętach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 To się nazywa dopiero elektryczny blank. Brania czujesz w piętach Jak by nie patrzeć ludzi pobudzają prądem do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Nie wiem: śmiać się czy płakać z tego prania mózgów bo przecież wiadomo, że obydwa serwisy do jednego konsorcjum należą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 Masz stare informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Uwaga na szpiegów......czają się wszędzie!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 przyklejanie się na lotniskach to celowe działanie ,ktoś potężny za tym stoi i tym steruje .Ostatnio jest tych przypadków zbyt wiele .Niech mi ktoś powie jak można niezauważonym dostać się na pas startowy i mieć jeszcze czas aby się przykleić ?To jest sterowane od góry .Jeżeli ktoś myśli że piszę tutaj bzdety to proponuję spróbować przeskoczyć płot na lotnisku we Frankfurcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Rozumiem, że cytujesz jakiegoś mema, żeby nas rozbawić? Wysłane z mojego POCO F1 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 (edytowane) przyklejanie się na lotniskach to celowe działanie ,ktoś potężny za tym stoi i tym steruje .Ostatnio jest tych przypadków zbyt wiele .Niech mi ktoś powie jak można niezauważonym dostać się na pas startowy i mieć jeszcze czas aby się przykleić ?To jest sterowane od góry .Jeżeli ktoś myśli że piszę tutaj bzdety to proponuję spróbować przeskoczyć płot na lotnisku we Frankfurcie .Ja tam widzę drucianą siatkę którą można przeciąć szczypcami do cięcia drutu w mniej niż minutę, biegnąc na płytę lotniska zmieszać składniki kleju który ma szybki czas wiązania, a następnie przykleić się - czyli wylać klej i pacnąć w niego ręką. Czas operacyjny 3-4 minuty.To że są organizacje które mniej lub bardziej jawnie wspierają tego typu działania jest oczywiste, ale Ty sugerujesz że ktoś "potężny" pomógł im dostać się niezauważonym na płytę lotniska, a to już są bzdety.Poza tym, słyszałeś wcześniej o przyklejaniu się do płyty lotniska? bo ja pierwszy raz, dotychczas były to ulice dużych europejskich miast lub luksusowe auta na wystawach samochodowych, czyli miejsca ogólnodostępne. Edytowane 22 Lipca 2023 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Ja tam widzę drucianą siatkę którą można przeciąć szczypcami do cięcia drutu w mniej niż minutę, biegnąc na płytę lotniska zmieszać składniki kleju który ma szybki czas wiązania, a następnie przykleić się - czyli wylać klej i pacnąć w niego ręką. Czas operacyjny 3-4 minuty.To że są organizacje które mniej lub bardziej jawnie wspierają tego typu działania jest oczywiste, ale Ty sugerujesz że ktoś "potężny" pomógł im dostać się niezauważonym na płytę lotniska, a to już są bzdety.Poza tym, słyszałeś wcześniej o przyklejaniu się do płyty lotniska? bo ja pierwszy raz, dotychczas były to ulice dużych europejskich miast lub luksusowe auta na wystawach samochodowych, czyli miejsca ogólnodostępne.niczego nie sugeruje tylko wiem ,to raz ,dwa że siatkę to sobie możesz w ogrodzie przeciąć bo na lotniskach są strefy bezpieczeństwa i nigdy pas nie znajduje się przy samej siatce tylko niekiedy nawet kilometr dalej .Ty biegniesz a policja ściga ciebie autem .Trzy że to nie pierwszy raz się wydarzyło bo wcześniej przyklejali się na pasie lądowym w Monachium i Diseldorfie .A te siły to ci co kamery robią ślepe na pewien czas i służby nieudolne .Najlepszy przykład ślepoty są samobójstwa gdzie naraz kamery nie działały a służba więzienna była w tym czasie w sroczu .Co za pech ? Tak powiesił ....się Cygan w celi monitorowanej 24 na dobę i tak w Austrii popełnił samobójstwo świadek koronny .to tylko przykładziki bo jest tego więcej .Myślę że już wiesz co to są te potężne siły .Odpowiadać nie musisz bo więcej nie napiszę już na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 22 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Podobno jak położysz jedno jądro na wierzchu pustej butelki po piwie i podgrzejesz denko zapalniczki, to jądro w końcu zostanie wciągnięte do środka. Jeśli ktoś wie, jak je potem wyciągnąć, to niech pilnie da znać. Kolega pyta. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Najpierw zbić dno póżniej odciąć wór i samo wypadnie. Taki debil powinien sobie obciąć oba, żeby się nie sklonować niechcący. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Trzeba najpierw butelkę polewać ciekłym azotem, a potem wrzątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Ja bym radził wsadzić butelkę do ogniska, po chwili problem rozwiązany i nie będziesz już myślał o "jajku"A swoją drogą co Cię podkusiło , sorki "kolegę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Netflix przygotowuje film dokumentalny o niedźwiedziach polarnych. W rolach głównych niedźwiedzie brunatne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Lipca 2023 przez MietekK 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 A swoją drogą co Cię podkusiło , sorki "kolegę" Chyba zapominacie, że to wątek "Jerkbait sie śmieje", a nie dział porad medycznych 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Nie zapominamy, ale każdy najgłupszy żart ma czasem rzeczywiste podłoże...???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) Dla tych co nad morzem. Edytowane 27 Lipca 2023 przez Banjo 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 https://www.facebook.com/reel/982398536331758?s=chYV2B&fs=e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi