sero1975 Opublikowano 27 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 To chyba przeróbka "student legend" z moich czasów studenckich.Na ćwiczeniach z biochemii (chemii?) Iksiński skutkiem intensywnego towarzysko wieczora poprzedzającego zajęcia leniwie macha probówką.Prowadząca : Ekstrahuj Iksiński, ekstrahuj!Iksiński: Nie taki ekstra Pani Doktor, nie taki ekstra... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Czas na edycję minął, to post pod postem.Sytuacja z dzisiaj.Mierzyłem buty w sklepie, miła pani ekspedientka zaproponowała, żebym przeszedł w drugi koniec sklepu i usiadł, odpowiedziałem swoim rutynowym od dwudziestu czy trzydziestu lat dowcipem, "Taki stary nie jestem, żebym musiał do przymierzania siadać", na co kobitka zaczęła się tłumaczyć, że nie chciała, nie to miała na myśli, żeby wygodniej było.... i kurde dotarło do mnie, że jednak już na ten żart jestem za stary. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 A propos obuwniczego :w 1980r. w podróż poślubną pojechaliśmy na wycieczkę, do Grecji (mój pierwszy kontakt z Zachodem) i jakież było moje przerażenie gdy w Atenach , w sklepie obuwniczym opadła mnie chmara subiektów i usadziwszy mnie na stołeczku zdarli mi z nóg klapki i zaczeli znosić sterty butów do przymiarki. Byłem w takim szoku ze kupiłem zamszowe kamasze, mimo że władze PRL udzieliły mi zgody na legalny wywóz 10 dolarów na cały pobyt (na szczęście żelazko, ktyształ i aparat fotograficzny znacznie powiększyły kapitał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Z życia Polonii za granicą:https://twitter.com/Kowal1889/status/1677947397173833729https://twitter.com/AdamDee_ASD/status/1678164826386751490 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 https://www.facebook.com/reel/1559086431604411?s=yWDuG2&fs=e Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2023 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 samo życie ;-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 @ Konstanty czy Ty czasem czytasz ten wątek, czy tylko w nim piszesz. 90% rzeczy,które tu wstawiasz jest na poprzedniej stronie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 @ Konstanty czy Ty czasem czytasz ten wątek, czy tylko w nim piszesz.90% rzeczy,które tu wstawiasz jest na poprzedniej stronie.To po to, żeby do wszystkich dotarło 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 To po to, żeby do wszystkich dotarło na to wygląda ;-) ale żeby 90 %...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 blondyni to czytają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 nie widzę na poprzedniej stronie - to zamieszczęwobler dla mamusiek;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 nie widzę na poprzedniej stronie - to zamieszczęwobler dla mamusiek;-)Brutal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ? Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowie Edytowane 31 Lipca 2023 przez Marcin Rafalski 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ? Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowieWięcej seksu, mniej przemyśleń... ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ? Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowieMarcin, ten wobler po prostu jest ...do dupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 31 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 (edytowane) Marcin, ten wobler po prostu jest ...do dupy Obawiam się , Arku, że masz rację ! Do dupy, ale aby go zastosować trzeba zdjąć kotwice. A wtedy nic się złapie, nawet choroby wenerycznej Edytowane 31 Lipca 2023 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 nie widzę na poprzedniej stronie - to zamieszczę taki zestawciekawe, czy łowne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Kurde dopiero co Opla sprzedałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi