Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

To chyba przeróbka "student legend" z moich czasów studenckich.

Na ćwiczeniach z biochemii (chemii?) Iksiński skutkiem intensywnego towarzysko wieczora poprzedzającego zajęcia leniwie macha probówką.

Prowadząca : Ekstrahuj Iksiński, ekstrahuj!

Iksiński: Nie taki ekstra Pani Doktor, nie taki ekstra...

• Like 1

Czas na edycję minął, to post pod postem.

Sytuacja z dzisiaj.
Mierzyłem buty w sklepie, miła pani ekspedientka zaproponowała, żebym przeszedł w drugi koniec sklepu i usiadł, odpowiedziałem swoim rutynowym od dwudziestu czy trzydziestu lat dowcipem, "Taki stary nie jestem, żebym musiał do przymierzania siadać", na co kobitka zaczęła się tłumaczyć, że nie chciała, nie to miała na myśli, żeby wygodniej było.... i kurde dotarło do mnie, że jednak już na ten żart jestem za stary.

• Like 5

A propos obuwniczego :w 1980r. w podróż poślubną pojechaliśmy na wycieczkę, do Grecji (mój pierwszy kontakt z Zachodem) i jakież było moje przerażenie gdy w Atenach , w sklepie obuwniczym opadła mnie chmara subiektów i usadziwszy mnie na stołeczku zdarli mi z nóg klapki i zaczeli znosić sterty butów do przymiarki. Byłem w takim szoku ze kupiłem zamszowe kamasze, mimo że władze PRL udzieliły mi zgody na legalny wywóz  10 dolarów na cały pobyt (na szczęście żelazko, ktyształ i aparat fotograficzny znacznie powiększyły kapitał) :lol:

Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ?  :o  Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości :)  ;)

Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie  steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowie

Edytowane przez Marcin Rafalski
  • Like 4

Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ? :o Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości :) ;)

Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowie

Więcej seksu, mniej przemyśleń... ????

Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ?  :o  Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości :)  ;)

Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie  steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowie

Marcin, ten wobler po prostu jest ...do dupy  ;)