Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Z przeproszeniem ! Nie lubię takich żartów ! Ale widzę tu problem natury... jakby tu rzec wręcz filozoficznej. Jedność przeciwieństw - już Heraklit w tym gmerał . Concidentia Opposittorum - Mikołaj z Kluzy ujmował to bardziej metafizycznie a tu mamy twardą materię. Już spieszę z wyjaśnieniami. Ster wskazuje że jest to wobler głęboko wchodzący. Jednak rozmiar tej przynęty przeczy tej możliwości albowiem jest krótki. A więc ? Jutro udaję się na Uniwersytet by rozwiać me wątpliwości Edit: spostrzegłem jeszcze że usytuowanie steru wskazuje że jest to model wychodzący, podczas gdy jego przód jest z tyłu. Mam już mętlik w głowiePanie Ale tam teraz nie na studentek.... a rektor może nie być zainteresowany [emoji14]Zaczekaj do kampani wrześniowej...albo te mądrzejsze studentki w październiku Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 PanieAle tam teraz nie na studentek.... a rektor może nie być zainteresowany [emoji14]Zaczekaj do kampani wrześniowej...albo te mądrzejsze studentki w październiku Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalkataaak...studentki IV roku się nie starzeją...;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 taaak...studentki IV roku się nie starzeją...;-)W przeciwieństwie do żony i kochanki .... Wysłane z mojego SM-A515F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 przychodzi facet do lekarza i uskarża się na notoryczne kichanie .lekarz zbadał go i przypisał jakieś środki mówiąc że musi je natychmiast wykupić i zażyć.po godzinie ten sam gość jest ponownie w gabinecie skarżąc się że on ma problem z kichaniem a doktor przypisał mu lek na zatwardzenie .Lekarz pyta ,i co kicha pan ? nie mam odwagi odpowiada pacjent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Dzien DobryJest wiele reklam na wszystkie choroby Nie słyszałem o reklamie na migrenę u kobiet W tej konkretnej sytuacjiKłaniam się Marian 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 . Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Chyba raczej, jak to powiedzieć w "nowopolskim" kierowczyni ? kierownica ? Chyba jakoś tak ? Ktoś wie ? Skoro na niewiasty na widowni można powiedzieć; ""widzki" Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Chyba raczej, jak to powiedzieć w "nowopolskim" kierowczyni ? kierownica ? Chyba jakoś tak ? Ktoś wie ? Skoro na niewiasty na widowni można powiedzieć; ""widzki" Podszewka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 https://youtube.com/shorts/3CJ8NO2r_N8?feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 [emoji736] Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Ja bym się kucił. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 https://youtube.com/shorts/W7ApZ9yo7lc?feature=share Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Fajne 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Tak się kupuje auta w emiratach https://youtu.be/uppHP9Em4EY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 W Polsce tez różne podobne historie bywały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 . Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2023 Na zdrowie!....... i eko na full wypas.https://twitter.com/VIPMaxwell/status/1690112738373304324 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi