darek63 Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Wchodzi Polak do sklepu w Wielkiej Brytanii. Oczywiście nie zna angielskiego. Zwraca się do sprzedawcy (żeby być lepiej zrozumianym, sylabizuje) – Pił-ka. – ????? – Pił-ka !! Widząc, że sprzedawca nie rozumie, zaczyna pokazywać odbijanie piłki od podłogi, kopanie itp. W końcu sprzedawca się domyślił. – Aaa, ball !! – No widzisz, jaki Ty zdolny jesteś. To uważaj, teraz będzie trudniej – Do-me-ta-lu. Przychodzi młody chłopak do lekarza. – Panie doktorze. Mam jedno jądro sine. Lekarz zbadał i mówi: – Uuuu, rak! Trzeba amputować. Szybko wykonał operację i pożegnał się z pacjentem. – Panie doktorze, to znowu ja. Teraz mam drugie jądro całe sine. – Rak! Trzeba amputować. Nazajutrz znów ten sam chłopak. – Niestety panie doktorze. Przeniosło sie na mój interes. Lekarz nie dowierza, bada, bada i w końcu mówi: – Eeee, panu to tylko dżinsy farbują… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Środek nocy, przystanek koło cmentarza, do samotnie stojącego mężczyzny podchodzi dziewczyna i zagaduje nieśmiało– Przepraszam, dobrze, że Pan też czeka… Ciemno już, ten cmentarz, a we dwójkę zawsze raźniej..Oczywiście, odpowiada kulturalnie pan, mi też przyjemnie z kimś porozmawiać.Autobus coś nie przyjeżdża, ale kulturalny pan proponuje, że odprowadzi dziewczynę w jej okolice. Idą, rozmawiają, dziewczyna jest wdzięczna za pomoc.Wie pan, to w sumie nie jest daleko ale… rozumie Pan, ja dziewczyna.. A pan się nie boi tak chodzić sam po nocy?– E tam! roześmiał się on – wie pani, jak żyłem to się bałem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Wiecie, że wcale nie potrzebujecie spadochronu do skoku spadochronowego?Potrzebujecie go tylko wtedy, gdybyście kiedyś chcieli skok powtórzyć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czi Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Dobry film się szykuje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 https://www.facebook.com/reel/1706244499891191?s=yWDuG2&fs=e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 https://www.facebook.com/reel/1706244499891191?s=yWDuG2&fs=eI takiego trenera tym polskim cieniasom potrzeba , a nie za miliony obcokrajowca (pewnie go nie rozumieją i stąd taka kicha ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2023 ????https://www.facebook.com/reel/647778800619400?s=yWDuG2&fs=e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 paragony grozy;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2023 futboliści.... kurna ich mać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delbanka Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 https://youtube.com/shorts/EBj3ILpwWtU?si=TF3ozp-HQYnMJdrm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Dzisiejsi ekologianci... śmiech przez łzy. Francja: Aktywiści chcieli walczyć o klimat. Zatruli rzekę - Polsat News 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 (edytowane) [emoji16] Edytowane 19 Września 2023 przez mav3rick 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 . 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 ;-)https://youtube.com/shorts/S91IBr6ESUE?si=LUSlGR24-vBP3YE0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 https://youtu.be/TiGXpbNsk48?si=s2wT2gpskH5CC7ks 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 22 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2023 Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie. Ordynator odpowiedział: – Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę. – Aha, rozumiem – powiedział gość – normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek. – Nie – powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 (edytowane) @zeralda mógłbyś ze swoimi mądrościami przenieś się na jakieś inne forum? Jakiegoś pudelka albo coś Edytowane 23 Września 2023 przez Artech 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi