Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodzi Polak do sklepu w Wielkiej Brytanii. Oczywiście nie zna angielskiego. Zwraca się do sprzedawcy (żeby być lepiej zrozumianym, sylabizuje)

– Pił-ka.

– ?????

– Pił-ka !!

Widząc, że sprzedawca nie rozumie, zaczyna pokazywać odbijanie piłki od podłogi, kopanie itp. W końcu sprzedawca się domyślił.

– Aaa, ball !!

– No widzisz, jaki Ty zdolny jesteś. To uważaj, teraz będzie trudniej

– Do-me-ta-lu.

Przychodzi młody chłopak do lekarza.

– Panie doktorze. Mam jedno jądro sine.

Lekarz zbadał i mówi:

– Uuuu, rak! Trzeba amputować.

Szybko wykonał operację i pożegnał się z pacjentem.

– Panie doktorze, to znowu ja. Teraz mam drugie jądro całe sine.

– Rak! Trzeba amputować.

Nazajutrz znów ten sam chłopak.

– Niestety panie doktorze. Przeniosło sie na mój interes. Lekarz nie dowierza, bada, bada i w końcu mówi:

– Eeee, panu to tylko dżinsy farbują…

• Like 3

Środek nocy, przystanek koło cmentarza, do samotnie stojącego mężczyzny podchodzi dziewczyna i zagaduje nieśmiało
– Przepraszam, dobrze, że Pan też czeka… Ciemno już, ten cmentarz, a we dwójkę zawsze raźniej..

Oczywiście, odpowiada kulturalnie pan, mi też przyjemnie z kimś porozmawiać.
Autobus coś nie przyjeżdża, ale kulturalny pan proponuje, że odprowadzi dziewczynę w jej okolice. Idą, rozmawiają, dziewczyna jest wdzięczna za pomoc.

Wie pan, to w sumie nie jest daleko ale… rozumie Pan, ja dziewczyna.. A pan się nie boi tak chodzić sam po nocy?
– E tam! roześmiał się on – wie pani, jak żyłem to się bałem!

• Like 1

Podczas wizyty w szpitalu psychiatrycznym gość pyta ordynatora jakie kryteria stosują, aby zdecydować czy ktoś powinien zostać zamknięty w zakładzie czy nie.

Ordynator odpowiedział:

– Napełniamy wannę, a potem dajemy tej osobie łyżeczkę do herbaty, kubek i wiadro i prosimy, aby opróżnił wannę.

– Aha, rozumiem – powiedział gość – normalna osoba użyje wiadra, bo jest większe niż łyżeczka czy kubek.

– Nie – powiedział ordynator- normalna osoba pociągnęłaby za korek. Chce pan pokój z widokiem czy bez?

• Like 2