MietekK Opublikowano 23 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Edytowane 24 Września 2023 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 kobieta zakrapla sobie oczy ,mąż obserwuje co ona robi i w pewnym momencie widzi że ta wpuszcza dwie kropelki między nogi ,Po co to robisz pyta mąż .? A bo ona też dawno nic nie widziała odpowiada żona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 (edytowane) Pasjonat https://fb.watch/ngsMGIIsLu/ Edytowane 24 Września 2023 przez Sławomir 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka To zależy czy puls jest wyczuwalny Edytowane 26 Września 2023 przez bartsiedlce 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 To zależy czy puls jest wyczuwalny Jeszczo gorzej jak wracasz z nocnej zmiany! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Raczej nie oddycha,gdyby było ok to nie była by sama) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) Panowie to podpucha, ona (on) ma tyłek tak wysoko bo jaja przeszkadzają. Nie chwalcie więc dnia przed zachodem słońca. Towar zawsze trzeba dokładnie obejrzeć z każdej strony. ???? Edytowane 25 Września 2023 przez Matteoo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 To zależy czy puls jest wyczuwalny Jeszcze w nocy powiedziałbym że nawet był mocno podwyższony. [emoji2960] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Leży w ubraniu . Wróciła z nocnej zmiany .Nie miała siły się rozebrać .Leży po środku .Spała sama . Zdjęcie coronera . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 (edytowane) , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaJutro rano rzucę okiem na to zdjęcie i zobaczymy czy dzień będzie udany!? Edytowane 25 Września 2023 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 https://youtu.be/kk0ieEGMcFo?si=iSo_KC8Nld6ftBOQ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 https://youtu.be/kk0ieEGMcFo?si=iSo_KC8Nld6ftBOQMoże ktoś mi podpowie Dlaczego w tapatalku nie otwierają mi się linki na przykład z YouTube Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 U mnie Tapatalk bez problemu otwiera i przechodzi od aplikacji YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 U mnie też jakiś czas temu wszystko dobrze działało a teraz nie chce Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Bo Subaru nie dla każdego ???????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 oj ta Krycha ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Dla mnie to typowy hejt. Czy on się sam powołał i wystawiał do grania a jakiś odpowiednik Messiego w tym czasie siedział na ławce?Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 27 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 Szybkie przemieszczanie się na inne jezioro https://fb.watch/nkV3t9U-0b/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 28 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2023 https://youtube.com/shorts/VCrh32VlcBc?si=vVGonT_zd-urFUEB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 ????https://www.facebook.com/reel/2029224300774611?s=yWDuG2&fs=e 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2023 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi