code Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Cos o kotach i kaczkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 Dzięki lecz już nie trzeba przemycać szyfrem. Moje dobrze poinformowane źródła, przesłały mi już materiał oryginalny. Punkt zasłużony. Nie należy mieszać psów do polityki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 16 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 https://youtube.com/shorts/Q6GxHqw6hWc?si=Gt_1P-EjnoS6RrYT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 taaak ;-)https://youtube.com/shorts/znnNt4QGF4w?si=5u10tav7EW5YGs_j 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 17 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 ????☠️https://youtube.com/shorts/QBBTTjXaYZg?si=c7uyVWYDthnoKuaU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WedkarzIncognito Opublikowano 19 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2023 Uwaga! Pzw zatrudniło bardzo uzdolnionego grafika, który stworzył niesłychanie oryginalne i pomysłowe logo sygnujące festiwal wędkarski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Jeśli kiedykolwiek przyjdzie wam do głowy narzekać, że żona nie puszczą was ryby, pomyślcie: inni mają gorzej. https://www.facebook.com/reel/234228989650320 Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Dante, a Ty masz ten rower z silnikiem? Baterię doładuj, to się następny raz nie spóźnisz. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Dante, a Ty masz ten rower z silnikiem? Baterię doładuj, to się następny raz nie spóźnisz. [emoji1787]Raczej o Ciebie mi chodziło, tylko nie chciałem oficjalnie tego pisać. U mnie co najwyżej samolot się spóźni.Ale nie martw się, święta coraz bliżej, może trochę luzu dostaniesz jak śnieg spadnie. Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 suchar, ale w temacieCo jest lepsze: Parkinson czy Alzheimer?- Parkinson. Lepiej jest trochę wylać niż zapomnieć wypić. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 suchar, ale w temacieCo jest lepsze: Parkinson czy Alzheimer?- Parkinson. Lepiej jest trochę wylać niż zapomnieć wypić.Jakie jest najgorsze połączenie chorób? Alzheimera i biegunki, biegniesz ale dokąd? [emoji6] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Przychodzi facet do lekarza odebrać wyniki badań żony.Lekarz pokazuje mu dwie kartki i ze skruszoną miną mówi:- przepraszam, ale z powodu niewielkiego niedopatrzenia nie jesteśmy pewni, który wynik dotyczy pańskiej żony?- doktorze, powtórzcie te badania! To jakiś skandal!!- noooo wie pan, NFZ nie zapłaci za ponowne badania- a jakie wyszły wam te choroby?- AIDS i Alzheimer- kurwa! gościu to zasadnicza różnica!-rozumiem pańskie zdenerwowanie, ale mam dla pana propozycję rozwiązania tego problemu- słucham- wsadź pan żonę do samochodu i wywieź za miasto. Jak wróci do domu ... to ja bym z nią nie spał 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Alzheimer jest ok, codziennie się poznaje nowych ludzi ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 20 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Średnio mi się to czyta, mój Wujek choruje na Alzheimera. Jakoś mi nie do śmiechu. https://nonsa.pl/wiki/Gra_półsłówek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Przychodzi facet do lekarza odebrać wyniki badań żony.Lekarz pokazuje mu dwie kartki i ze skruszoną miną mówi:- przepraszam, ale z powodu niewielkiego niedopatrzenia nie jesteśmy pewni, który wynik dotyczy pańskiej żony?- doktorze, powtórzcie te badania! To jakiś skandal!!- noooo wie pan, NFZ nie zapłaci za ponowne badania- a jakie wyszły wam te choroby?- AIDS i Alzheimer- kurwa! gościu to zasadnicza różnica!-rozumiem pańskie zdenerwowanie, ale mam dla pana propozycję rozwiązania tego problemu- słucham- wsadź pan żonę do samochodu i wywieź za miasto. Jak wróci do domu ... to ja bym z nią nie spałAlzheimer jest najgorszy w połączeniu ze sraczką.Biegniesz i nie wiesz po co . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Pogoda za oknami kiepska, to chociaż trochę pośmiać się trzeba ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Nie wiem czy było, ale mnie to bawi ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Panowie pomocy: to nutria czy kapibara? Kolega pyta... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Panowie pomocy: to nutria czy kapibara? Kolega pyta...Nie odwracaj uwagi od rzeczy ważnych! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 A jeśli już kolega chce wiedzieć, to kapibara 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 https://www.facebook.com/reel/1541276410033859 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 https://www.facebook.com/reel/1541276410033859 Dokładnie w millenium czyli w 2000 roku powiedziałem, że przyjdzie taki czas, że bez komóry się nie wysikasz ... I dzięki braku wyobraźni (delikatnie rzecz ujmując) ten czas nadchodzi niestety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 Dokładnie w millenium czyli w 2000 roku powiedziałem, że przyjdzie taki czas, że bez komóry się nie wysikasz ... I dzięki braku wyobraźni (delikatnie rzecz ujmując) ten czas nadchodzi niestety.Dałbym lajka, ale niestety to nie jest śmieszne, to coraz bardziej brutalna rzeczywistość 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi