Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Dante, a Ty masz ten rower z silnikiem? Baterię doładuj, to się następny raz nie spóźnisz. [emoji1787]

Raczej o Ciebie mi chodziło, tylko nie chciałem oficjalnie tego pisać. U mnie co najwyżej samolot się spóźni.

Ale nie martw się, święta coraz bliżej, może trochę luzu dostaniesz jak śnieg spadnie.

Wysłane z mojego SM-G998B przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Przychodzi facet do lekarza odebrać wyniki badań żony.

Lekarz pokazuje mu dwie kartki i ze skruszoną miną mówi:

- przepraszam, ale z powodu niewielkiego niedopatrzenia nie jesteśmy pewni, który wynik dotyczy pańskiej żony?

- doktorze, powtórzcie te badania! To jakiś skandal!!

- noooo wie pan, NFZ nie zapłaci za ponowne badania

- a jakie wyszły wam te choroby?

- AIDS i Alzheimer

- kurwa! gościu to zasadnicza różnica!

-rozumiem pańskie zdenerwowanie, ale mam dla pana propozycję rozwiązania tego problemu

- słucham

- wsadź pan żonę do samochodu i wywieź za miasto. Jak wróci do domu ... to ja bym z nią nie spałcool.png

• Like 9

Przychodzi facet do lekarza odebrać wyniki badań żony.

Lekarz pokazuje mu dwie kartki i ze skruszoną miną mówi:

- przepraszam, ale z powodu niewielkiego niedopatrzenia nie jesteśmy pewni, który wynik dotyczy pańskiej żony?

- doktorze, powtórzcie te badania! To jakiś skandal!!

- noooo wie pan, NFZ nie zapłaci za ponowne badania

- a jakie wyszły wam te choroby?

- AIDS i Alzheimer

- kurwa! gościu to zasadnicza różnica!

-rozumiem pańskie zdenerwowanie, ale mam dla pana propozycję rozwiązania tego problemu

- słucham

- wsadź pan żonę do samochodu i wywieź za miasto. Jak wróci do domu ... to ja bym z nią nie spałcool.png

Alzheimer jest najgorszy w połączeniu ze sraczką.

Biegniesz i nie wiesz po co .

• Like 2

Dokładnie w millenium czyli w 2000 roku powiedziałem, że przyjdzie taki czas, że bez komóry się nie wysikasz ... I dzięki braku wyobraźni (delikatnie rzecz ujmując) ten czas nadchodzi niestety.

• Like 1

Dokładnie w millenium czyli w 2000 roku powiedziałem, że przyjdzie taki czas, że bez komóry się nie wysikasz ... I dzięki braku wyobraźni (delikatnie rzecz ujmując) ten czas nadchodzi niestety.

Dałbym lajka, ale niestety to nie jest śmieszne, to coraz bardziej brutalna rzeczywistość :huh:

• Like 3