meps Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 A wrzucę tutaj (to nie jest fejk).Może jakiś Jerkbaitowicz pomoże Policji... ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) Pilot F16 ? Edytowane 23 Października 2023 przez cyprys19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 23 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 (edytowane) A wrzucę tutaj (to nie jest fejk).Może jakiś Jerkbaitowicz pomoże Policji... Pojawiło się kolejne zdjęcie w sieci, może ktoś rozpoznaje Edytowane 23 Października 2023 przez zenek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 dobre ;-)https://youtube.com/shorts/lXu2O2LxZw4?si=ykuYOe2fFGygBX7U 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 (edytowane) ????????[https://fb.watch/nTCvrfXLQi/ Edytowane 24 Października 2023 przez gulf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 IMG_3214.jpegJeszcze ciekawiej będzie gdy postanowi cię uwolnić [emoji6] Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 25 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2023 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 https://www.facebook.com/reel/202018739582894?sfnsn=mo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 Kto pyta, nie błądzi... ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 [emoji16][emoji16][emoji16]Takie tam, dowcipy.Bardziej odkucie, bo nam klamki smarem upie....dolił [emoji1787] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 [emoji16][emoji16][emoji16]Takie tam, dowcipy.Bardziej odkucie, bo nam klamki smarem upie....dolił [emoji1787]Chyba nie łapię 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2023 uroki życia sąsiedzkiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Może to fan Borussi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Chyba nie łapię Przecież opisałem o co chodzi.... Ok tydzień wcześniej wysmarował nam (mi i kilku znajomym) od wewnątrz klamki ( od samochodów) smarem maszynowym, dla maszyn rolniczych, taki gęsty zielony/niebieski.Tak, żeby nie było tego widać.Łapiesz za klamkę, żeby otworzyć drzwi i cała ręka w smarze [emoji854]Nic mu wcześniej nie zrobiliśmy, więc pewnie zrobił to dla jaj.W podzięce zapakowaliśmy jego samochód.Inspiracją była pszczoła, więc do pakowania została wykorzystana czarna i żółta folia (strecz).Dla urozmaicenia także trytytki (inaczej opaski zaciskowe) i rura kartonowa znalazły swoje miejsce w projekcie "bzzz bzzz" [emoji16] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 No cóż, po tej historii wypada tylko pozazdrościć, że ludzie (i od smaru i od pszczoły) mają tyle wolnego czasu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Na takie żarty czas się zawsze znajdzie.Ciekawi mnie finał.Bo coś mi się wydaje, że pan smarowy, to taki typ co lubi śmiać się tylko z innych.Moim zdaniem numer ze smarem w klamkach, wcale nie śmieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Mietek to nie to forum ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Na ciebie zawsze można liczyć Sławku. [emoji2960][emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 Miałem na myśli oczywiście twój komentarz. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2023 (edytowane) Na ciebie zawsze można liczyć Sławku. [emoji2960][emoji23] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaKażdy z nas jest inną osobą, mamy różne gusta itd. Mnie bardziej śmieszy mój komentarz ????I tak można na mnie liczyć. Parę rzeczy zrobiłem bo miałem taką ochotę i może jeszcze coś tam kiedyś tam spróbuję zmontować jak czasu będzie więcej ???? Edytowane 28 Października 2023 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi