FidoAngel Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Jeżeli u pięknej, młodej sąsiadki łóżko skrzypi tylko jedną minutę - masz szansę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Jeżeli u pięknej, młodej sąsiadki łóżko skrzypi tylko jedną minutę - masz szansę.no ja nie zrozumiałem ;-)o co chodzi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławomir Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 no ja nie zrozumiałem ;-)o co chodzi? Sąsiad do kitu , słaby w te klocki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 3 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2023 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 no ja nie zrozumiałem ;-)o co chodzi?Konstanty, wystarczy, że nasmarujesz łóżko, resztą my się zajmiemy... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 W Polsce sukcesywnie przybywa atrakcji turystycznych... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 4 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2023 Sąsiad do kitu , słaby w te klockino chyba... że u mnie skrzypi 30 sekund ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 https://www.facebook.com/reel/6814710915281511?s=yWDuG2&fs=e 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Uśmiałem się????https://ksiazki.wp.pl/daukszewicz-o-aferze-z-jeziorami-ksiadz-mi-je-zapisal-6958819872356896a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Łowiłem na Kośnie przez kilka lat w czasach kiedy mieszkał w leśniczówce Daukszewicz ... rybacy (a właściwie jeden) całkiem śmiało sobie tam poczynali. Znam księdza Jana i kilkakrotnie z nim łowiłem nie tylko na Kośnie i to prawda, ma skubaniec rękę do szczupaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 6 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 klasyka, ale ponadczasowatylko teraz Librus... ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Jak widać "Gówniara" nie tylko z "paletkom" świetnie sobie radzi ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Łowiłem na Kośnie przez kilka lat w czasach kiedy mieszkał w leśniczówce Daukszewicz ... rybacy (a właściwie jeden) całkiem śmiało sobie tam poczynali. Znam księdza Jana i kilkakrotnie z nim łowiłem nie tylko na Kośnie i to prawda, ma skubaniec rękę do szczupaków a mordował szczupaki czy wypuszczał?w końcu: "V" - nie zabijaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 Jak widać "Gówniara" nie tylko z "paletkom" świetnie sobie radzi ????Mlodzi piłkarze z U-17 chyba też widzieli tą fotę Lewego i chcieli być jak on 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 a mordował szczupaki czy wypuszczał?w końcu: "V" - nie zabijajJa mordowałem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 https://www.facebook.com/reel/324680383380769 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://youtube.com/shorts/_BCU8kY-zM8?si=JnmrkIiuxCaSLU-9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 https://www.facebook.com/reel/1146004296362753 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2023 I przyszedł Adam do Stwórcy i zapytał:- Panie... W moim domu pojawiła się jakaś żmija. Wydaje mi się, że zrywa jabłka z Rajskiego Ogrodu i przynosi je mojej żonie.- Aaa... tak. Trochę jeszcze z wami pomieszka. Możesz zacząć ją nazywać teściową. Twoje dzieci, wnuki i kolejne pokolenia zrozumieją... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 [emoji41] 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi