Andrzej@45 Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Szef do pracownika ,słyszałem że ma pan problem z alkoholem? ten odpowiada , ja nie ,ale pan i moja żona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 (edytowane) - Mamo, jak dorosnę zostanę feministką!- Albo jedno, albo drugie, córuś Edytowane 20 Listopada 2023 przez strary 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 ???? https://www.facebook.com/reel/191992313880210?s=yWDuG2&fs=e 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 może dziadek miał Renówkę?;-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2023 Będę pawiował ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Będę pawiował Co ty gadasz, piękniutkie boberki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Tzw bober czochrany ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Co sąsiad porządził to jego, ale z treści artykułu wynika, że strzela ślepakami...,wychowując w małżeństwie nieswoje dzieci (dotąd żył w odmiennym przekonaniu) ... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Koledzy mu pomogli , poprawiać musieli , a teraz kocha jak swoje … Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 A może z chłopami wszystko ok, tylko ona ma ślepy zaułek, ślepą kiszkę że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Będę pawiował mam Kumpla, któremu nie staje przy wygolonychtwierdzi, że tylko dziwki się golą;-)i co takiemu zrobisz? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 mam Kumpla, któremu nie staje przy wygolonychtwierdzi, że tylko dziwki się golą;-)i co takiemu zrobisz?Ja to bym z nim kielicha trzasnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Ja to bym z nim kielicha trzasnąłw Łodzi mieszkai nie pije ;-) PSzawsze powtarzał mi: "kto ruch...a w Łodzi - sam sobie szkodzi!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 To albo kolega jest za młody,albo już jest w takim wieku,że jest mu obijętne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 Taka sytuacja ???? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 https://youtube.com/shorts/3GlKd5DOJLE?si=b8arFLKHeE5l-ACK Prawie się dogadali???????????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Też bym płakał ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Też bym płakał wiadomopan doktor ma pierwszeństwo więc tak po lekarzu...raczej "pas";-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Lepiej po lekarzu, jak po pacjencie! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaKojarzę chyba ten film 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi