FidoAngel Opublikowano 23 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2023 Przychodzi feministka do restauracji. Podchodzi kelner, ta go pyta:- Co by pan doradził?- Sałatkę z selera i marchewki.- Sam jesteś gruby, ty męska, szowinistyczna świnio. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 ... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Biesan ,, Super'' Takie foty trzeba rozwieszać przed galeriami . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 BLACK FRIDAY Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Nie wiem czy było.https://www.facebook.com/eKGpl/posts/pfbid02gEemNBeg225sZ5gvW9rb2MK8g6c84AenftDmPK1GsqfeHyeWwrZo5GADfmnSCEXPlhttps://e-kg.pl/artykul/szczeki-w-kolobrzegu/1201813 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 https://www.facebook.com/reel/353101170541823?s=yWDuG2&fs=e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 [emoji2960] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 https://youtube.com/shorts/G0JXb1kqjEo?si=0i0LoEba3LDPDnS0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) [emoji848] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Edytowane 26 Listopada 2023 przez MietekK 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 ;-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Ten argument za bezzadziorowymi hakami mocno do mnie przemawia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Po trzykrotnym wyrywaniu z dłoni również jestem za bezzadiorowymi kotwicami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 to może 9 minut śmiechu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 ... 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 ...Plus to ze te 'papierowe' slomki sa pewnie ze trzy razy bardziej szkodliwe niz plastykowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Napewno są powlekane jakimś tworzywem, które zapobiega rozmiękaniu papieru. To samo jest z papierowymi kubkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Albo małe Fuji Torzite'y - plastykowe pudełeczko, w pudełeczku papierek i jeszcze coś tam - nie pomnę. A wszystko dla zapakowania miniaturowej przelotki, przeloteczki, przelotuni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 https://youtu.be/cDi2KRMtsDI?si=O_x1aHtUVMEnSS2l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Albo małe Fuji Torzite'y - plastykowe pudełeczko, w pudełeczku papierek i jeszcze coś tam - nie pomnę. A wszystko dla zapakowania miniaturowej przelotki, przeloteczki, przelotuni Japonczyki lubia wszystko pakowac po 10 opakowan Jakby robili jakies delicje to kazde ciastko by bylo opakowane osobno hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Albo małe Fuji Torzite'y - plastykowe pudełeczko, w pudełeczku papierek i jeszcze coś tam - nie pomnę. A wszystko dla zapakowania miniaturowej przelotki, przeloteczki, przelotuni Ale jakby tego pudełeczka nie było, a przelotka dotarła zgięta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Ba tak się pakuje !!! Jedni oglądają w święta Kewina gdzieś tam a ja nie wyobrażam sobie świąt bez tego filmu ... polecam Edytowane 28 Listopada 2023 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Ba tak się pakuje !!! Jedni oglądają w święta Kewina gdzieś tam a ja nie wyobrażam sobie świąt bez tego filmu ... polecam Ma ponownie wejść do kin, chyba 8 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 I bardzo dobrze. To "lektura obowiązkowa"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Ale jakby tego pudełeczka nie było, a przelotka dotarła zgięta ... Fuji się nie zgina, to nie dziób pingwina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Nie wiem czy admin pozwoli. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi