code Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Wraca facet z delegacji. Otwiera szafę, a tam goły gościu. Mówi do niego:- Ku*wa, kolego, ile razy mam ci powtarzać? Nie ma jej tu, rozwiodłem się...Przecież on nie do żony przychodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 [emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 4 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Adwent się zaczął, to czas na coś w świątecznym klimacie... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) Edytowane 5 Grudnia 2023 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Ebłem https://youtube.com/shorts/5A6DmyWr5x0?si=9xbOlD9irUmkZGf8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 GAgWaBBWsAAOVD1.pngQurwa, nie czaję śmiechu ...pesel? czy tylko nie moja faza? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 To z innej mańki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Qurwa, nie czaję śmiechu ...pesel? czy tylko nie moja faza? Blokada ideologiczna... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Aaaaa, dzięki Tak czułem, że problem może leżeć w czymś poza moją normalnością 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 Qurwa, nie czaję śmiechu ...pesel? czy tylko nie moja faza? A obejrzałeś do końca, czy tylko do jeża dotrwałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 https://youtube.com/shorts/zEUMnanB3q0?si=E5qIj7YQh2Z1Mtb7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) A obejrzałeś do końca, czy tylko do jeża dotrwałeś?Gdybyś uważnie przeczytał mój wpis (trochę brzydkie słowo!) tzn z załączonym cytatem, to byś odkrył, że nie chodzi o jeża tylko o wiatraki ... choć w kupie to jest nawet jakieś podobieństwo wizualne Ale zrozumiałem, jak oceniasz moje poczucie humoru więc dodam , że suchary tej pary dziennikarzy są jednym ze źródeł poprawiających mój całodzienny humor i oglądam je namiętnie Edytowane 5 Grudnia 2023 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 https://www.facebook.com/share/r/1xQsYp6i8KytzVQ5/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Chwilo trwaj !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeralda Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 [emoji12] Sent from my Armor 8 using Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Ten głośniczek to rozwalił system... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 [emoji847] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Takie body dla żony zamawiałem, a tu taki dodatek. Nie wiem, cholera kto teraz na utrzymanie kolejnej babki zarobi. Zamawiałem przez internet, można zwrócić do 14 dni od zamówienia? Obiecuję, że body nie będzie używane... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Gdybyś uważnie przeczytał mój wpis (trochę brzydkie słowo!) tzn z załączonym cytatem, to byś odkrył, że nie chodzi o jeża tylko o wiatraki ... choć w kupie to jest nawet jakieś podobieństwo wizualne Ale zrozumiałem, jak oceniasz moje poczucie humoru więc dodam , że suchary tej pary dziennikarzy są jednym ze źródeł poprawiających mój całodzienny humor i oglądam je namiętnie Jakoś ominąłem ten obrazek z wiatrakami.Ten drugi równie głupi również ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Jakoś ominąłem ten obrazek z wiatrakami.Ten drugi równie głupi równieżNie wiem, ale się wypowiem! A Edytka aby być w temacie: - Fajny topór. Skąd masz?- Królowa elfów mi dała.- Czad. A topór skąd masz? Edytowane 6 Grudnia 2023 przez strary 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi