MietekK Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 [emoji57] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 ... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 https://youtube.com/shorts/sYr7Jemqshs?si=lmPNm-S3nwLWHEeL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 https://youtube.com/shorts/sYr7Jemqshs?si=lmPNm-S3nwLWHEeL A mnie zaje ... ście śmieszy fakt, że tak poważne radyjo musi sobie klikalność czy tam wyświetlalność podnosić w taki sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 A mnie zaje ... ście śmieszy fakt, że tak poważne radyjo musi sobie klikalność czy tam wyświetlalność podnosić w taki sposób Bo wyszli poza schemat i sobie radzą? Takie czasy. Można siedzieć i rozpamiętywać, jak onegdaj było, ale warto pamiętać że jedyne co jest w życiu pewne to zmiany.W mojej opinii fajna seria i nie jeden raz śmiechłem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 [emoji2960] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 A mnie zaje ... ście śmieszy fakt, że tak poważne radyjo musi sobie klikalność czy tam wyświetlalność podnosić w taki sposób Mi osobiście podoba się seria "daj suchara "Żarty śmieszne ,które potrafią rozbawić nieraz do łez a najwazniejsze jest to ,że nie ma w tym polityki ,od której rzygać się chce jak się na to wszystko patrzy 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Mała południowa porcyjka ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaldslbi Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 (edytowane) A mnie zaje ... ście śmieszy fakt, że tak poważne radyjo musi sobie klikalność czy tam wyświetlalność podnosić w taki sposób To nie oni wymyślają te suchary. To słuchacze im wysyłają aby się podzielić z innym słuchaczami. I dla tego są tak popularni bo robią to co ich wyborcy sobie życzą. ???????????? Edytowane 7 Grudnia 2023 przez rafaldslbi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 przeczytane: poszedłem do lekarzadał mi 2 lata...zabiłem skurw....na!sędzia dał mi 20 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 To nie oni wymyślają te suchary. To słuchacze im wysyłają aby się podzielić z innym słuchaczami. I dla tego są tak popularni bo robią to co ich wyborcy sobie życzą. To słabe i zastanawiające, że nie widzisz różnicy pomiędzy słuchaczem a wyborcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Takie suchary to wymyślają herbatniki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 [emoji2960] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaNa tym rosołu raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Na tym rosołu raczej nie będzieBędzie, ale bardzo chu***y 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 Będzie, ale bardzo chu***yRaczej do dupy... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 dla znających wschodnie językiniekoniecznie rosyjski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 - Monia, i jak tam ten Szczepan? Będzie coś?- Nie bardzo.- Czemu tak sądzisz?- Zrozumiałam, że się nam nie uda, gdy w kawiarni ja zamówiłam podwójną whisky, a on lody. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 ... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 [emoji16] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 (edytowane) Kolarz z dziewczyną Niech się wstydzi kto ma robaczywe mysli Edytowane 9 Grudnia 2023 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Ale czego tu się wstydzić ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi