PePe. Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 hehehehe Grześ na prezydenta idealnie odnalazł by się w tej szopce ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Chyba nie wszyscy są tego świadomi Grzegorz Braun, ur. 1 III 1967 w Toruniu. Absolwent Uniwersytetu Wrocławskiego, kierunek filologia polska (1990).W 1987 współorganizator pierwszych akcji Pomarańczowej Alternatywy, w związku z którymi kilkakrotnie zatrzymywany: 5 XI 1987 w 3-osobowej grupie „kolędników Rewolucji”, która rozpoczęła pierwszy masowy happening uliczny „Wigilia Rewolucji Październikowej”, zatrzymany i przesłuchany(...) Coś w happeningach tego pana przypominało mi właśnie ten klimat i jak się okazuje dobrze mi się wydawało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 . 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 15 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Podzielacie refleksję? ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 ;-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Witejcie chopy i frelki -) Firma sie rozwijo i cza człowieka do roboty. Robymy różne ciekawe rzeczy, szole w blokach, fontanny, jakoś tam automatyka, kamery, pompy. Bedzie już dobre cztyry lata jak skokomy po dachach i montujemy ludziom te panele co ze klary robiom sztrom. Firma jes w Bytomiu i raczyj nikaj daleko nie jadymy do roboty, łod czasu do czasu jak cza od baby albo chopa pitnąć to bydzie delegacja- wiadomo cza odreagować kajś stresy w doma. Wymarzony kandydat powinien się mieścić kajś w takich kategoriach: 1-szo kategoria- kategoria "NIE nadowosz sie": kandydat nie może chlapać (alkoholikom dziękujemy). lynk wysokości jes wykluczony, bo cza po dachu łazić jak kocur. mamlasy i mamisynki tyż sie nie nadajom. 2-go kategoria- Kategoria "nadawosz sie" chop lub frelka musi mieć prawa jazdy kat B bo cza autem śmigać. Chop ze emeryturom abo rentom tyż bydzie ok, ino musi mieć sprawne ciało i umysł. UWAGA! Elektrykorz ze SEP bedzie FEST atutem ale taki ze krwi i kości a nie co ino baterie we pilocie umi przeciepnonć a 3 druty to już jakoś magia. Człowiek musi być w miara dyspozycyjny. Jak już pisalimy wcześniej złoto rączka bo robota bywa różno ale za to nima nudy. Jak kandydat bydzie umiał grać na klawiszch lub gitarze to bydzie tyż atut bo my som muzykalni fest. Jak by sie radyjo zepcyło we aucie to bydymy se śpiewać jakieś szlagiery. Co my ci domy? jakoś tam umowa, kwestio jak sie dogodomy- som my otwarci na byle jakie formy współpracy. Fajno robota. Piniondze som proporcjonalne do zleceń ale jes to średnio koło 4 - 4,5 tyś na miesionc do łapy. Łorganizacja tego wszyskiego bydzie tako: Prezes bydzie zbieroł papióry wszyskie CV, fotografie, listy i podania 7 dni- no chyba że bydom sami niestabilni na gowa abo elektrykorze już bez ronk i mechanicy bez palców to dużej. Po 7 dniach bydzie koniec rekrutacji i bydymy sie kontaktować ino z wybranymi kandydatami. Do Zobaczenia we Robocie ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Co roku to samo ogłoszenie, nie ma chętnych? ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Ta też już tu była. Siedzi na miejscu, bo zapewne boi się latać, przy takich silikonach zmiana ciśnienia może kolejną dziurę wyrwać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 [emoji106] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 18 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 (edytowane) Zrzynał, gołym okiem widać że zrzynał.Na szczęście trapez to trapez. Edytowane 18 Grudnia 2023 przez drChlubicz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Najlepsze jest to, że w roku 2019 Musk pokazał prototyp Cybertrucka a od jesieni 2023 jest w ciągłej sprzedaży i są kolejki (pomimo, że wzbudza wielkie kontrowersje itd.). My nawet miejskiego autka nie potrafimy wyprodukować, za to fabryka jest... Osobiście mi się już nawet nie chce z tego śmiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Znasz Dawid historie pewnego samochodu terenowego polskiego .Składany w Polsce na podzespołach od innych samochodów .Gość walczył o homologację UE kilka lat . To dopiero śmiech .O Musku nie chce mi się pisać .Ci co o nim za dużo pisali już nie piszą . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Mucki działają daleko i zaciskają mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 . 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) ... Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Biesan 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Odwróć monitor bądź smartfon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Odwróć monitor bądź smartfonNo powiem Ci, żeś mi wyćwiczył ręce. Patrzę na ten ślad węglowy z postu wyżej, obracam lapka - nic, biorę telefon w łapę, też odwracam. No nic.Myślę sobie - jakiś jebnięty jestem, bo nie widzę przekazu. I spojrzałem na post wyżej niż ten ze śladem węglowym....A juz byłem bliski odwracania 27calowego monitora Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Dano. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Jakiś Ty głupi(bez urazy)Chodzi że niby majtki,a róż biskupi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi