guciolucky Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Całe szczęście, że ja kawy nie piję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu TapatalkaInnowacja i spokój mu się skończy, gdy telefon będzie na kablu i kochanka jeszcze raz zadzwoni. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) https://youtube.com/shorts/intOlRnkYaY?si=TA3fRNjlfZ76ZdJx https://youtube.com/shorts/-1xtCnXQmpM?si=eLrAjHXYcFuWFzm0 https://youtube.com/shorts/gzntdPu3pKg?si=psy3gSKu_8Ho_TzH https://youtube.com/shorts/k6ZhYObwzEk?si=GA0r6tII3IxgNd8Ghttps://youtube.com/shorts/vhBLjbXSGGI?si=6SJklMXWHfSn4XXq Może to nie żart ale uśmiech się pojawiał, fajne dance Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez tibhar 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 [emoji16] Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Coś w tym jest ;D 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Słońce, ciepło, czas na orkę???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 To, że psr ich ukarała to mało ważne.Jak tych dwóch dziadków wyholowało suma ruską katiuszką [emoji16]Specjaliści w swoim fachu Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Ta ruska katuszka przeżyje więcej stelli niż Ci się wydaje 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 W to nie wątpię Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekmaj Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Kiedyś był tylko taki sprzęt a łowiono więcej i większych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) To, że psr ich ukarała to mało ważne.Jak tych dwóch dziadków wyholowało suma ruską katiuszką [emoji16]Specjaliści w swoim fachu Sent from my ASUS_I006D using TapatalkKupili skyllę, pewnie na Stelle i CDki już zabrakło. Edytowane 15 Kwietnia 2024 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Skylla PSR Sent from my ASUS_I006D using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2024 99% sumów mój ojciec złowił na kołowrotek z ruchomą szpulą i kije bambusowe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Mówi kumpel do kumpla:- Słuchaj, moja żona codziennie chce seksu. Już nie mogę. Nie jestem już taki młody a poza tym, ile można...- Kumpel odpowiada:- Widzisz - mówiłem ci, jak się ożenisz z brzydką kobietą to ci nikt nie pomoże. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2024 Wieczorem, gdy będzie się pan szykował do snu, proszę zostawić za drzwiami wszystkie swoje troski i zmartwienia - radzi psychoterapeuta swojemu pacjentowi.- I myśli pan, że żona z teściową zgodzą się spać na klatce schodowej? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Bardzo dobra definicja 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 (edytowane) Panie doktorze, mam depresję.- Najskuteczniejszym lekarstwem na depresję jest zanurzyć się po uszy w robocie.- Ale ja beton mieszam. Żona do męża:- Chesz naleśnika?- Na leśnika, na gajowego czy myśliwego... Lubię te Twoje pomysły. Edytowane 16 Kwietnia 2024 przez Andrzej@45 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 ;-)było już, ale bardzo to lubię 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Multiplkator na jakuckie drapieżniki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 (edytowane) Sto lat walki o równouprawnienie kobiet i są sukcesy. W 2023 roku mają już nawet penisy! Penis jest jak pies:- pałęta się między nogami,- lubi żeby go głaskać,- i cieszy się razem z panem. Edytowane 17 Kwietnia 2024 przez Andrzej@45 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi