MietekK Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Nic nie szkodzi ja już mam 6 z przodu więc 50 + będzie OK. [emoji23][emoji16][emoji4] Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Fajnie, że sie ludzie z podwyżek śmieją tylko ciekawe czy się czasami zastanawiają na ile zasadne są te podwyżki, z zwłaszcza powody tychże ... Pytanie tym bardziej ciekawe, że np. ceny surowców do produkcji prądu na przestrzeni lat łatwo sprawdzić. Przynajmniej na razie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 A co tu się zastanawiać i dywagować? Przecież wszyscy wiedzą, że prąd jest ... z kontaktu! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2024 Z gniazdka Robercie,z gniazdka ...???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Z kontaktu wtyczki z gniazdkiem???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Egzamin z anatomii.Profesor pyta:- A jaką funkcję pełni musculus cremaster?- Ten mięsień podnosi mosznę.- Dobrze, a co jeszcze robi?- Nie mam pewności, ale przy silnych bodźcach mechanicznych takich jak uderzenie, to powoduje wytrzeszcz oczu, ugięcie kolan, otwarcie ust i artykułowanie wysokich dźwięków! Na ławce w parku siedzą dwaj emeryci:- Popatrz, jaka ta dzisiejsza młodzież ma ciężko w tym kryzysie!Jednego papierosa na pięciu muszą palić...- No, ale dzielne chłopaki! Mimo wszystko się chichrają na całego! Wraca mąż z pracy do domu i mówi:- O jak ładnie posprzątane mieszkanie!Żona:- Bo Internet nie działał. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durzy Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 I urologów... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 26 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 (edytowane) Franek obiecał Kaśce, że jutro rano zabierze ją na ryby. Teraz Kaśka ma problem, bo nie wie, jak się przygotować. Nogi ogolić czy robaków nakopać? Kierowca jak mu się zachciało stanął w lesie i siusia, patrzy w dół i trzymając go w dłoni mówi z wyrzutem. Jak Tobie się chce to Ja zawsze staję. Edytowane 27 Kwietnia 2024 przez Andrzej@45 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2024 Mężczyzna na plaży zachodzi do stanowiska ratowników. Panowie ratownicy, nie macie przypadkiem zapałek? Proszę oto zapałki. Daj Pan papierosa, zapalimy. Proszę bardzo - mężczyzna częstuje ratowników papierosami. Zapalają, przez chwilę delektują się aromatem tytoniu. Jak leci, panowie? Jakie nastroje? - pyta. No, tak sobie. Pracujemy pomalutku... Lato w tym roku okropnie gorące, oddychać nie ma czym... Strasznie. Spaliliśmy się przy tej robocie od tego cholernego słońca, upały, upały... Koszmar! A płacą chociaż dobrze? Żartujesz Pan? Ledwo można związać koniec z końcem... Taa i te ceny złodziejskie... Taa. Ciężko. Ale chłopaki, przyszedłem do Was w konkretnej sprawie. Przykro mi, że i ja wam głowę zawracam, ale tam, gdzie ta zielona boja, teściowa mi się topi... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2024 Facet wystawił stoisko z tablicą "powiększam młode piersi dotykiem".No i po zabiegu, jak się nie powiększyły, oddawał sumiennie kasę..... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Można tak? ???? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejkosz Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Mezalians niczym daiwa-shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 https://www.facebook.com/share/r/iMk47vyDi5MRj11o/ Piątek, piąteczek, piątunio 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 "Fujowo" to danie wygląda https://www.facebook.com/share/r/iMk47vyDi5MRj11o/Piątek, piąteczek, piątunio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Jak opłacę ZUS, NFZ, czynsz, media, mam na czysto 1500 zł.- Też mam na czysto 1500.- Też prowadzisz działalność?- Nie, 500 plus i zasiłki. Czynsz i media opłaca mi gmina oraz opieka. To co idziemy na piwo?- Nie mogę, spieszę się do pracy. Rano gdy zapinałem koszulę to odpadł mi guzik.Gdy próbowałem zasznurować buta to urwało mi się sznurowadło.Gdy wychodziłem z domu i zamykałem drzwi to klamka została mi w ręku.Teraz boję się wysikać... Wróżka do mężczyzny:- Jest Pan ojcem dwójki dzieci.- Pani jest w błędzie. Jestem ojcem trójki dzieci.- To Pan jest w błędzie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 Nawet krawiec musi uważać.... 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 1 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi