dante Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Biegnie zajączek po lesie i krzyczy "wyruchałem lwicę, wyruchałem lwicę..." Spotkał go lis i mówi, że jak go lew spotka to go za takie kłamstwa zje. Zajączek dalej nie zważając na przestrogi biegnie po lesie i krzyczy "wyruchałem lwicę, wyruchałem lwicę". Spotkał go borsuk i mówi: zając nie opowiadaj głupot bo jak lew ciebie usłyszy to cię zje za takie kłamstwa. Zajączek biegnie dalej i wykrzykuje radośnie: wyruchałem lwicę... Usłyszał to lew i wściekły rzucił się w pościg za króliczkiem. Biegnie co sil w nogach, unik w lewo, unik w prawo, skok przez wodę, skok przez galezie. Nagle przeskoczył pomiędzy gęstymi gałęziami a lew skoczył za nim i się w nich zaklinował. Zauważył to zajączek i podchodzi do lwa mówiąc: no kurna, teraz to już na pewno nikt mi nie uwierzy. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej@45 Opublikowano 6 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2024 Żona do męża:- Ok. Mów po dobroci jak było, bo jak sama sobie wymyślę to dopiero będziesz miał przejebane! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk88 Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 .Cholera, a ja mam dziś imieniny i rocznicę ślubu oraz urodziny żony, jak tu dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 Cholera, a ja mam dziś imieniny i rocznicę ślubu oraz urodziny żony, jak tu dać radę.4 x 0,7;-) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 7 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2024 ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 i to jest argument dla szefa ;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 8 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 Co robi Niemiec,jak mu mucha wpadnie do kieliszka z winem?-Woła kelnera i każe wymienić kieliszek. A co robi wtedy Francuz?-Wyławia muchę i pije dalej wino.A co robi w takiej sytuacji Szkot?-Bierze muchę za skrzydełka i tłucze jej główką o ścianki kieliszka krzycząc:Wypluj 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 10 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 https://www.instagram.com/reel/C7qx3MJqgii/?igsh=bmkxcHN5ajllOWN2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roofercat Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 https://www.facebook.com/share/r/2AWwAHuD8Lbpfert/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesM Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Ekowidoki. https://x.com/GrzmichujG/status/1800507186994696637 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbertzam Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 12 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta:- Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda?- Tak, kochanie.- Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili?- Tak, kochanie.- A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś?- Tak, kochanie.- A gdy nam się chałupa spaliła?- Też przy tobie byłam, kochanie.- Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś?- Tak, kochanie.- Wiesz co? Ty to mi chyba pecha przynosisz! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmon63 Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2024 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi