Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Biegnie zajączek po lesie i krzyczy "wyruchałem lwicę, wyruchałem lwicę..." Spotkał go lis i mówi, że jak go lew spotka to go za takie kłamstwa zje. Zajączek dalej nie zważając na przestrogi biegnie po lesie i krzyczy "wyruchałem lwicę, wyruchałem lwicę". Spotkał go borsuk i mówi: zając nie opowiadaj głupot bo jak lew ciebie usłyszy to cię zje za takie kłamstwa. Zajączek biegnie dalej i wykrzykuje radośnie: wyruchałem lwicę... Usłyszał to lew i wściekły rzucił się w pościg za króliczkiem. Biegnie co sil w nogach, unik w lewo, unik w prawo, skok przez wodę, skok przez galezie. Nagle przeskoczył pomiędzy gęstymi gałęziami a lew skoczył za nim i się w nich zaklinował. Zauważył to zajączek i podchodzi do lwa mówiąc: no kurna, teraz to już na pewno nikt mi nie uwierzy.

• Like 8

Co robi Niemiec,jak mu mucha wpadnie do kieliszka z winem?-Woła kelnera i każe wymienić kieliszek.

A co robi wtedy Francuz?-Wyławia muchę i pije dalej wino.

A co robi w takiej sytuacji Szkot?-Bierze muchę za skrzydełka i tłucze jej główką o ścianki kieliszka krzycząc:Wypluj

• Like 3

W szpitalu leży nieprzytomny mężczyzna, przy nim siedzi troskliwa żona. W pewnym momencie chory budzi się, patrzy na żonę i pyta:
- Byłaś przy mnie zawsze, kiedy spotykało mnie jakieś nieszczęście, prawda?
- Tak, kochanie.
- Byłaś przy mnie, kiedy mnie z pracy wywalili?
- Tak, kochanie.
- A gdy moja firma zbankrutowała, też przy mnie byłaś?
- Tak, kochanie.
- A gdy nam się chałupa spaliła?
- Też przy tobie byłam, kochanie.
- Teraz, gdy miałem ten cholerny wylew, też przy mnie jesteś?
- Tak, kochanie.
- Wiesz co? Ty to mi chyba pecha przynosisz!

• Like 5