Fatso Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Paweł Sułek (@psulek) kandydatem na Wiceprezydenta USA? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Nauka jazdy https://youtube.com/shorts/KLzQTb6FmOw?si=WtdP5-Foc2a8Cx7J 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 Paweł Sułek (@psulek) kandydatem na Wiceprezydenta USA? Senator_Vance_official_portrait._118th_Congress.jpegPo plastycznej czy jak ... ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 16 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2024 3pokolenia - very nice:https://x.com/cctvidiots/status/1810126079652143185Afterparty2:https://x.com/cctvidiots/status/1812786690060333201MIAU:https://x.com/cctvidiots/status/1812287198731129332 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 A co jest śmiesznego w tej "mapie z alkoholem"? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 A co jest śmiesznego w tej "mapie z alkoholem"? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaNo cóż, w brutalny sposób rozprawia się z mitem Polaka-pijaka! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Myślę że ta mapa powinna pokazać spożycie czystego alkoholu w gramach na osobę i w tedy można wyciągać odpowiednie wnioski. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Przecież nie jest tajemnicą, że na zachodzie Europy standardem jest wino do kolacji, co dokładnie ta mapa pokazuje ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Myślę że ta mapa powinna pokazać spożycie czystego alkoholu w gramach na osobę i w tedy można wyciągać odpowiednie wnioski. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Przeciez jest na eurostat, i PL jest ponizej sredniej UE. Nie widze problemu zeby sobie poszukac Edit: Jak patrzylem kiedys to w 2016 bylo ponizej sredniej, obecnie rosnie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 Co do „Polaka pijaka”, to sam nie pamiętam imprezy, na której komuś z towarzystwa urwałby się film. Myślę, że społeczeństwo się zmieniło i picie na umór już nie jest fajne, zatem nie mamy co mieć kompleksów pod tym względem. Czystą wódkę najczęściej zdarza mi się pić z obcokrajowcami, którzy chcą spróbować polskiej wódki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 17 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2024 ja tez nie pamiętam żadnej imprezy ... 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Dla odmiany "konik morski" ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Wczoraj jedliśmy na obiad zupę i żona oblała się- wyglądam jak świnia - powiedziała,- i na dodatek oblałaś się zupą...Więcej nie pamiętam, obudziłem się w szpitalu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) W temacie procentowej zależności uczuć od alkoholu. Edytowane 18 Lipca 2024 przez SID 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Jest sposób żeby mieć pełną kontrolę i nie przeholować z alkoholem . Idziesz do knajpy i szukasz na sali kobitki która zupełnie Ci się nie podoba .Teraz możesz zacząć pić , a jako ona zaczyna ci się podobać , to znak że trzeba kończyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 (edytowane) Pisarz....ewski Piotr, czego chcieć więcej, alkohol się zgadza (bez ograniczeń) i do chaty ma kto(Dama) zwłoki dostarczyć, a może jeszcze pani jabłecznik upiecze. Edytowane 18 Lipca 2024 przez SID 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Paweł Sułek (@psulek) kandydatem na Wiceprezydenta USA? Senator_Vance_official_portrait._118th_Congress.jpegNajważniejsze, żeby miał kręgosłup moralny, wiedział gdzie jest, z kim rozmawia i zakładał pampersy tylko swojemu dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Pisarz....ewski Piotr, czego chcieć więcej, alkohol się zgadza (bez ograniczeń) i do chaty ma kto(Dama) zwłoki dostarczyć, a może jeszcze pani jabłecznik upiecze.Kultowa scena 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Kultowa scena Nie tylko ta scena, cały film jest nietuzinkowy z naciskiem na grę aktorów śp, Danutę Saflarską i Janusza Gajosa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Najważniejsze, żeby miał kręgosłup moralny, wiedział gdzie jest, z kim rozmawia i zakładał pampersy tylko swojemu dziecku. I nie łgał, w celu zdobycia władzy, co oczywiście zawiera się pod pojęciem „posiadaniu kręgosłupa moralnego”. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 I nie łgał, w celu zdobycia władzy, co oczywiście zawiera się pod pojęciem „posiadaniu kręgosłupa moralnego”.Z tego względu ta cecha została zapisana jako pierwsza, niestety część populacji nie posiada moralności i kieruje się "wartościami" przyziemnymi np egoizmem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Alkohol pity w miarę, nie szkodzi nawet w największych ilościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Alkohol pity w miarę, nie szkodzi nawet w największych ilościach...z umiarem… 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Alkohol pity w miarę, nie szkodzi nawet w największych ilościach...Powiem tylko tyle - to bardzo śmiała teza, która pasuje do tematu wątku ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 19 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi