Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że ta mapa powinna pokazać spożycie czystego alkoholu w gramach na osobę i w tedy można wyciągać odpowiednie wnioski.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Przeciez jest na eurostat, i PL jest ponizej sredniej UE. Nie widze problemu zeby sobie poszukac ;)

Edit: Jak patrzylem kiedys to w 2016 bylo ponizej sredniej, obecnie rosnie.

post-51991-0-10289300-1721207733_thumb.png

• Like 3

Co do „Polaka pijaka”, to sam nie pamiętam imprezy, na której komuś z towarzystwa urwałby się film. Myślę, że społeczeństwo się zmieniło i picie na umór już nie jest fajne, zatem nie mamy co mieć kompleksów pod tym względem. Czystą wódkę najczęściej zdarza mi się pić z obcokrajowcami, którzy chcą spróbować polskiej wódki ????

:D

Jest sposób żeby mieć pełną kontrolę  i nie przeholować z  alkoholem . 

Idziesz do knajpy i szukasz na sali kobitki która zupełnie Ci się nie podoba .

Teraz możesz zacząć pić , a jako ona zaczyna ci się podobać , to znak że trzeba kończyć.  

• Like 2

Pisarz....ewski Piotr, czego chcieć więcej, alkohol się zgadza (bez ograniczeń) i do chaty ma kto(Dama) zwłoki dostarczyć, a może jeszcze pani jabłecznik upiecze.

Edytowane przez SID
  • Like 1

Paweł Sułek (@psulek) kandydatem na Wiceprezydenta USA? :D

attachicon.gif Senator_Vance_official_portrait._118th_Congress.jpeg

Najważniejsze, żeby miał kręgosłup moralny, wiedział gdzie jest, z kim rozmawia i zakładał pampersy tylko swojemu dziecku. :good:

I nie łgał, w celu zdobycia władzy, co oczywiście zawiera się pod pojęciem „posiadaniu kręgosłupa moralnego”.

Z tego względu ta cecha została zapisana jako pierwsza, niestety część populacji nie posiada moralności i kieruje się "wartościami" przyziemnymi np egoizmem.