Skocz do zawartości

Jerkbait sie śmieje :)

benito

Rekomendowane odpowiedzi

Brakowało mi tego wątku. Próbowałem znalezc cos zastępczego. Wchodziłem nawet na wątek samochody na ryby. Czytałem ile to można mieć problemów Z samochodami na ryby, związanych z ich posiadaniem lub nie posiadaniem. Jest mi to obce bo jeżdżę skodą octavia scout. Ale obgryzłem wszystkie pazury od samego czytania. Na giełdzie wydałem z 20 koła. Nakupowałem tego chrustu wędek przynęt i pieron wie czego. Wątki o rybach przeglądałem ale ileż można czytać na jaki kołowrotek ktos złowił okonia 30cm lub bolenia 62. Na bata bym toto wyjął. A wędzisko jeszcze bardziej bez znaczenia. No a gdzie jest mata bo ta mokra trawa na pewno zaszkodzi. Długo tego nie można czytać bo człowiek stwierdzi że sam jest nie ten tego. Ale jak jerk się śmieje wrócił to będę tu codzinnie. Raz lepsze raz gorsze ale zawsze fajne żarty. Nie znam złych żartów.z jednych się śmieję, inne przewijam. Nie marudzę. Czekam na nowe. Pozdro. Jutro tu będę znowu

• Like 19

Brakowało mi tego wątku. Próbowałem znalezc cos zastępczego. Wchodziłem nawet na wątek samochody na ryby. Czytałem ile to można mieć problemów Z samochodami na ryby, związanych z ich posiadaniem lub nie posiadaniem. Jest mi to obce bo jeżdżę skodą octavia scout. Ale obgryzłem wszystkie pazury od samego czytania. Na giełdzie wydałem z 20 koła. Nakupowałem tego chrustu wędek przynęt i pieron wie czego. Wątki o rybach przeglądałem ale ileż można czytać na jaki kołowrotek ktos złowił okonia 30cm lub bolenia 62. Na bata bym toto wyjął. A wędzisko jeszcze bardziej bez znaczenia. No a gdzie jest mata bo ta mokra trawa na pewno zaszkodzi. Długo tego nie można czytać bo człowiek stwierdzi że sam jest nie ten tego. Ale jak jerk się śmieje wrócił to będę tu codzinnie. Raz lepsze raz gorsze ale zawsze fajne żarty. Nie znam złych żartów.z jednych się śmieję, inne przewijam. Nie marudzę. Czekam na nowe. Pozdro. Jutro tu będę znowu

Urzekła mnie Twoja historia  :rolleyes:  :wub: . Do zobaczenia jutro :good: 

• Like 6

Cytujac @Friko: 

Otwieram zatem wątek "jerkbait się śmieje" z tym zastrzeżeniem, że nie będzie żadnej taryfy ulgowej dla naruszeń regulaminu portalu w wątku a Forumowicze dokonujący takich naruszeń będą usuwani z portalu. Pamiętajcie wiec, że piszecie na własną odpowiedzialność  :)

Edytowane przez Del Toro
  • Like 7

Kurczę ale co naruszyłem? W sensie że wszystko nawet mały żart z osoby publicznej, zupełnie nie mający zabarwienia politycznego coś naruszył? Bo chciałbym zrozumieć widząc poprzednie wpisy? Czy to dotyczy tylko mnie? Fotek złowionych ryb już nie wstawiam…  ;)

Edit: i jeszcze widzę punk ostrzeżenie  :)

Edytowane przez Darek_W
  • Like 1

No cóż. Z mojego doświadczenia wynika, iż w 95% za takie obrazki odpowiadają ludzie, którzy spędzają czas nas wodą bez wędki. Niestety to bolesna i smutna prawda.

Ciekawe, dziwna korelacja, że to 95% lubi siedzieć akurat w miejscach, gdzie zazwyczaj siedzą grunciarze….

• Like 2

ale że Ruscy wypuścili rybę...

o tempora...

100%. Jak dostawałem zdjęcia od klientów że wschodu, to ryby wyglądały tak, jakby po złowieniu były, przetrzymywane do czasu wydobycia zeznań i wyrzucone na koniec w błoto z pędzącej po bezdrożach czarnej wołgi.

• Like 2

No cóż. Z mojego doświadczenia wynika, iż w 95% za takie obrazki odpowiadają ludzie, którzy spędzają czas nas wodą bez wędki. Niestety to bolesna i smutna prawda.

Niestety moje spostrzeżenia są inne. Miejsca biwaków są rzadkie a brzeg jest usyfiony kilometrami. Odra, Mietków itd.

W śmieciach w ogromnej większości widywałem pudełka po robakach, worki po zanętach, zwoje żyłek, plecionek itp.

Najmniej syfią chyba spinningiści z natury łowienia, chociaż kłęby plecionki i pudełka po woblerach tez widywałem.

My wędkarze jesteśmy generalnie syfiarzami. Nie rozumiem tego, bo niby … kontakt z naturą. Z tego powodu wiele lat nie łowiłem. Nie umiałem znaleźć czystych miejsc a sprzątanie syfu mnie przerastało.

Są jeszcze czyściochy którzy butelki i puszki upychają w trawę … oby do wiosny.

I to niestety nie jest żart - sorry za offa.

• Like 6