Darek_W Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Marcin wstawialem fotke nie widać ale na spodzie dwa pudełka po robakach , ostatnio chyba ze 4 i tak jak mówisz wciśnięte puszeczki w środek krzaka - niestety jak liście opadły to je widać. Ja niestety zbieram i dziesiątki metrów plecionki niestety też Mam dyżurną torbę na to, a na zdjęciu taka piękna leżała na brzegu częściowo załadowana. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Kowalski przechodząc przypadkiem obok hotelu Forum w Warszawie widzi jak podjeżdża elegancka limuzyna, a z niej wysiada jego znajomy z wypraw na ryby, a za nim piękna Claudia Shifer i struś.Podchodzi do kumpla i witając się pyta :Co się stało, że tak dobrze Ci teraz powodzi ?Nowak: Wiesz złapałem złotą rybkę, która spełniła moje trzy życzenia.-chciałem być bogaty i jestem-chciałem mieć piękną kobietę za żonę i mamKowalski: no a ten struś ?Nowak: chciałem mieć wielkiego ptaka 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 Łooo matko! od iluż to już lat nie ma w Warszawie hotelu Forum?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 https://www.facebook.com/share/r/RrZT7j4rX1VbDiFZ/???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Łooo matko! od iluż to już lat nie ma w Warszawie hotelu Forum?! Ale struś Ci został 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Niezłomna: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Tym kluczem to najwyżej bezpieczniki wywalisz lub paluchy przypalisz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 28 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Racja.Ten zdecydowanie lepszy ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Krzesło wędkarskie chłodniejsze dni https://www.facebook.com/watch/?v=1876614446081623&ref=sharing 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 https://www.facebook.com/share/r/1Leaz3agm1/ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 @danteAle się uśmiałem Film fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MietekK Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 , Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek63 Opublikowano 29 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Krzesło wędkarskie chłodniejsze dni https://www.facebook.com/watch/?v=1876614446081623&ref=sharingProjekt mocno niedopracowany, ale widać, że ma potencjał, jak trochę jeszcze pokombinuje, może i coś z tego wyjdzie.... a nawet wykapie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Troszkę śmieszne i troszkę straszne... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 https://www.facebook.com/share/v/Y6ZV8jmJMhfTootW/?mibextid=UalRPS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Taka sytuacja... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 30 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2024 Serio ten cytat ma nas śmieszyć? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wacha Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 ???? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 1 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi