Onufry kocipała Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 https://youtube.com/shorts/DlEDWIZepek?si=nmAoQNjcf0EuaExP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Krotki wiersz o zimie: Brrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 „Postępowi” sąsiedzi. https://x.com/koneserunii/status/1865130356086628830?s=46 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Nie przesadzaj ... Po siedzeniach czy pod nimi mieli sikać ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 Mania ty masz pipke jak cytryna, ło mateńko takie żułte.Nie takie kwaśne.pozdrawiam byniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 6 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2024 „Postępowi” sąsiedzi. https://x.com/koneserunii/status/1865130356086628830?s=46https://www.tiktok.com/@hati.hati.mas/video/7438555742346480929 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Byniek - ortografia ! Masz mózg jak wiadro. Taki duży? Nie, taki pusty! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 @Matteoohttps://www.instagram.com/share/reel/_bewNwcJ8 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 to tak wspomnieniowo, dla tych którzy skojarzą: "Jaka jest różnica między cytryną a dziewczyną? Cytrynę najpierw się rżnie a potem ściska..."Dudała? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 (edytowane) Można mówić i pisać dobrze albo źle.Można np łowić ryby dobrze albo źle?Można być dobrym albo złym człowiekiem? Dobre jest dobre. Złe jest złe. I na szczęście żadna nowomoda, presja i tzw powszechna tolerancja tego nie zmienią. Nie zakłamiemy rzeczywistości. Tak nawiasem mówiąc, tolerancja to też nie jest akceptacja, tylko … tolerancja. Chyba jeszcze rozróżniamy dążenie do doskonałości od powszechnej bylejakości? Czy już nie? Nie mylmy ewolucji z rewolucją. Nie różni ich tylko r. A tu mieliśmy się śmiać, a nie obrażać. Oj chyba admin wyczyścił. I dobrze. Edytowane 7 Grudnia 2024 przez Qh_ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Pewien inteligencik u którego robiłem ciesielkę kilka razy poprawiał mnie ze źle mówię .Tak kilka razy , wreszcie rurka od pierdzenia mi pękła .Dałem mu dłuto , młotek i kazałem wydłutować gniazdo w belce .On na to że nie umie .Wyzwałem go od matołów i gamoni .Więcej już do mojej wymowy się nie przyczepiał.Nie każdy jest poliglotą i nie każdy może być rzemieślnikiem .Dążenie do doskonałości nie zawsze się sprawdza może życia zabraknąć albo skończyć w wariatkowie . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2024 Pewien inteligencik u którego robiłem ciesielkę kilka razy poprawiał mnie ze źle mówię .Tak kilka razy , wreszcie rurka od pierdzenia mi pękła .Dałem mu dłuto , młotek i kazałem wydłutować gniazdo w belce .On na to że nie umie .Wyzwałem go od matołów i gamoni .Więcej już do mojej wymowy się nie przyczepiał.Nie każdy jest poliglotą i nie każdy może być rzemieślnikiem .Dążenie do doskonałości nie zawsze się sprawdza może życia zabraknąć albo skończyć w wariatkowie .Nie no jak czytam, to jest całkiem ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qh_ Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 (edytowane) No, spoko. A jeszcze Google czasem miesza. Miały być żarty. Ale mój niestety osobisty przypadek: Zabrałem babę nad morze. Idziemy na spacer. A ta, że zdjęcie chce. To było chyba pierwsze selfi w moim życiu. Wysłała koleżankom i podpisała „pozdro znad morza” (chciała młodzieżowo zabłysnąć). Koleżanki nagle odsyłają chichy, śmichy, nie wiadomo o co chodzi. Patrzymy na to co wysłała, a tam nasze facjaty z podpisem „pizdy znad morza” … Edytowane 8 Grudnia 2024 przez Qh_ 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 No, spoko. A jeszcze Google czasem miesza. Miały być żarty. Ale mój niestety osobisty przypadek: Zabrałem babę nad morze. Idziemy na spacer. A ta, że zdjęcie chce. To było chyba pierwsze selfi w moim życiu. Wysłała koleżankom i podpisała „pozdro znad morza” (chciała młodzieżowo zabłysnąć). Koleżanki nagle odsyłają chichy, śmichy, nie wiadomo o co chodzi. Patrzymy na to co wysłała, a tam nasze facjaty z podpisem „pizdy znad morza” …Panie u mnie był lepszy numer. Kumpela napisała list do pewnego posła.Dziękowała za sponsornig strojów sportowych dla dzieci, zamiast panie pośle napisała panie ośle... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Panie u mnie był lepszy numer. Kumpela napisała list do pewnego posła.Dziękowała za sponsornig strojów sportowych dla dzieci, zamiast panie pośle napisała panie ośle...Freudowskie przejęzyczenie ???? Akurat patrząc na nasz sejm, to należałoby jeszcze osła przeprosić za tę pomyłkę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Wątpię, by nastoletnia Whiskey, mogła w czymkolwiek zastąpić dojrzałą damę. Ja wybieram kobietę. "Nastolatka" poczeka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Wątpię, by nastoletnia Whiskey, mogła w czymkolwiek zastąpić dojrzałą damę. Ja wybieram kobietę. "Nastolatka" poczeka.Chyba nie wiesz co potrafią obecne nastolatki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 (edytowane) Chyba nie wiesz co potrafią obecne nastolatki . Jezeli chodzi o alkohol, to mam tę świadomość, co do nastolatek, to brak doświadczenia z mojej strony jest cnotą i już tak zostanie. Nie chcę Cię dyskredytować, lecz chyba nie doceniasz dojrzałych kobiet. Edytowane 8 Grudnia 2024 przez SID 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 8 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 Coś się kończy, coś się .....https://x.com/JustAVet4/status/1863689475131404759https://x.com/TwojStaryKoza/status/1864978456770957364https://x.com/RysiekzMisia2/status/1860634506912272649https://x.com/FAFO_TV/status/1865131598896861210 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenek Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 (edytowane) Edytowane 9 Grudnia 2024 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 9 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2024 Przychodzi lokaj do hrabiego i mówi:- Hrabio, może podam obiad?- Bez sensu...- To może hrabio pójdziemy na spacer?- Bez sensu...- No to może opowiem zagadkę?- Dobra, niech będzie...- Hrabio, co to jest: "owłosione i wchodzi do dziury?"- Chuj.- A nie, bo mysz!- Mysz?... W piździe?... Bez sensu... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi